Omlouvám se Smithovi a dalším, že přispívám do locknutého threadu, nicméně výše jsem na toto téma také reagoval a dnešní příspěvky nemůžu nechat bez odezvy.Omlouvám se též za OT.
Rozhodně nesouhlasím s "davovou nenávistí" té "většiny" vůči tobě Radku a jejich urážkami a nijak se na ni nehodlám podílet. Nicméně asi není správné oplácet "davu" stejnou mincí. Asi není správné (a slušné) dávat na odiv svoji (údajně) vysokou inteligenci a povyšovat se tím nad ostatní. Je vůbec otázkou, zda je vhodné se vůči "davu" takto silně, zdá se mi, za každou cenu vyčleňovat. Domnívám se, že sám si tím přidáváš dříví pod kotlem a eskaluješ zbytečně situaci. Někdy je lepší nereagovat a na urážky od "teenagerů" se vykašlat, neb jak sám píšeš, ty tě nemohou rozházet. Nevím, možná tě to baví, možná tě ta válka proti "teenagerům" těší a umožnuje ti ukojit tvé zřejmě dost vysoké ego, ale pak se nesmíš divit, že se z každé diskuze, kam přispěješ, stane diskuze o tobě.
Jistě máš pěkný blog, ale možná by jsi si v té Praze mohl uvědomit, že nejen kolem tebe se točí svět. Jak ukazují tvé dnešní příspěvky, musím se tímto DigitalDoomovi omluvit....
Jak říká Shit, trochu pokory a skromnosti a především slušnosti nikdy neškodí. Uvědom si to , prosím. Jinak tě za chvíli bude nesnášet celá IT komunita. Odpověz si na otázku, jestli toto opravdu tak moc chceš, že ti podobné arogantní postoje za to stojí.
píšeš:
Je mi 32 let, a prožil jsem toho víc, než 10000 teenagerů dohromady (ať už to má být poznání, sex, vědomosti, cash či manipulace lidmi - viz můj web, i ty nejvíce "ujeté" články jsou z 99% de-facto autobiografická realita),
To je opravdu něco, čím by se měl člověk chlubit. Myslím, že ve tvých 32 letech bych byl s glorifikací svého úspěchu poněkud skromnější. Aneb, dokud nezasadíš strom, nepostavíš barák, nezaložíš rodinu a nevychováš děti, v podstatě si nic ještě nedokázal

.
Trochu slétni z oblaků a všem nám bude líp.
Unlock pro případnou reakci Radka Hulána. Ještě jednou se omlovám Smithovi a dalším uživatelům fóra. Ale jsem toho názoru, že diskuze není dokončena a měla by rozumně pokračovat. Připomínám, že jakékoli urážky, jako výše vůči Shitovi, nebudou tolerovány. Diskutovat v podobném flame duchu se na tomto fóru nebude !. A pokud možno prosím diskuzi na vlastní téma threadu, tj. úroveň diskuzí pod článkem, tj. ne jako já v tomto postu