Přihlášení do XP home jako administrator

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows XP, Windows 2000 a Windows NT.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
Adam Josef
Nováček
Nováček

Přihlášení do XP home jako administrator

Příspěvek od Adam Josef »

Omylem jsem si ve svých Windows XP Home smazal svůj administrátorský účet, takže zbyli pouze účet Guest a defaultní Administrator - zde se však nemůžu přihlásit (hlásí, že z důvodu omezení účtu).
Jak se mám dostat do Win jako administrator?
johny128
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od johny128 »

skusal si to v nudzovom rezime?

//Dony: ha, Johny me predbehnul :D
Adam Josef
Nováček
Nováček

Příspěvek od Adam Josef »

Zatím ne, ale je zdá se mi divné, že by se dalo ke standartnímu administrátorskému účtu připojit pouze v nouzovém režimu...
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

urcite pujde se pripojit pomoci konzole spravy pocitace pres sit a prenastavit vlastnosti uctu (nebo vytvorit novy)
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
johny128
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od johny128 »

Adam Josef píše:Zatím ne, ale je zdá se mi divné, že by se dalo ke standartnímu administrátorskému účtu připojit pouze v nouzovém režimu...
skus ;-)
Dony píše: urcite pujde se pripojit pomoci konzole spravy pocitace pres sit a prenastavit vlastnosti uctu (nebo vytvorit novy)
ako, koho, co? :oops: som zase zaspal dobu ci co...dal by si nejaky link? :)
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

johny128 píše:
Dony píše: urcite pujde se pripojit pomoci konzole spravy pocitace pres sit a prenastavit vlastnosti uctu (nebo vytvorit novy)
ako, koho, co? :oops: som zase zaspal dobu ci co...dal by si nejaky link? :)
Na co link? :D Ve W2K i XP je to stejne, Tento Pocitac -> Spravovat, otevre se konzole, kliknes pravym tlacitkem na "Sprava pocitace (mistni)" -> Pripojit k jinemu pocitaci, vyberes pocitac, zadas pripadne administratorske jmeno a heslo na overeni a konzole se ti pripoji k jinemu PC, takze se muzes hrabat v uctech, sdileni, sluzbach atd... 8-)
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
johny128
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od johny128 »

Dony píše:...
thx :) som si to doteraz ani nevsimol :oops:

//editoval cabman: já to taky vidim prvně :idea:
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

skoro vsechny administracni konzole jdou pripojit ke vzdalenemu pocitaci, takze opravdu neni treba vstavat ze zidle 8-)
Odpovědět

Zpět na „Windows XP, 2000, NT“