IDE hardisk sa mi hlasi v Biose ako cd/dvdrom....
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- zypy
- Nováček

-
IDE hardisk sa mi hlasi v Biose ako cd/dvdrom....
no mam dva disky a druhy sa mi nehlasi ako second hardisk ale ako second slave...newiem co s tym neviem to prehodit...prosim o pomoc...diky moooc 
- Seltsian-Void
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Thellwin
- Administrátor

- Seltsian-Void
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Pokud chce mit 1 HDD jako Primary master a druhej jako primary slave, musi oba disky pichnout na primary IDE.Na jednom nastavit Master, na druhym Slave
Dle Tvyho nastaveni by docilil Primary master + Secondary master.Do sec IDE se pripojujou mechaniky (Podotknu, ze vetsinou, aby se toho nekdo nechyt)
Dle Tvyho nastaveni by docilil Primary master + Secondary master.Do sec IDE se pripojujou mechaniky (Podotknu, ze vetsinou, aby se toho nekdo nechyt)
Naposledy upravil(a) Seltsian-Void dne čtv 25. srp 2005, 15:34, celkem upraveno 1 x.
Chybovat je lidské, ale jestli chcete něco opravdu pos..t potřebujete počítač.
diky vsem, co se podileli na zalozeni PCT 
- Thellwin
- Administrátor

Jaj, sorry ... já čtu primary a myslím pod tím masterSeltsian-Void píše:Pokud chce mit 1 HDD jako Primary master a druhej jako primary slave, musi oba disky pichnout na primary IDE.Na jednom nastavit Master, na druhym Slave
Dle Tvyho nastaveni by docilil Primary master + Secondary master
Goldnoob team proud member!
- Seltsian-Void
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Stane seThellwin píše:Jaj, sorry ... já čtu primary a myslím pod tím masterSeltsian-Void píše:Pokud chce mit 1 HDD jako Primary master a druhej jako primary slave, musi oba disky pichnout na primary IDE.Na jednom nastavit Master, na druhym Slave
Dle Tvyho nastaveni by docilil Primary master + Secondary master
Chybovat je lidské, ale jestli chcete něco opravdu pos..t potřebujete počítač.
diky vsem, co se podileli na zalozeni PCT 
- zypy
- Nováček

-
huuuups...
som vas otravoval zbytocne...mal som inak jumper...hanbim sa za seba
ale mam dalsi problem, v partion magic 7 som si nastavil znovu spojenie rozdeleneho disku a nejaka dobra dusa z mojej rodiny mi to zrusila...disk funguje, daju sa ulozit/vymazat data, ale neda sa sformatovat, vlastne mi pise partionmagic ze nie je sformatovany...a potrebujem si nainstalovat linuxa...a bez sformatovania disku to nepojde
dufam ze som sa niecim neoj*bal ako v predoslom pripade, vdaka
ale mam dalsi problem, v partion magic 7 som si nastavil znovu spojenie rozdeleneho disku a nejaka dobra dusa z mojej rodiny mi to zrusila...disk funguje, daju sa ulozit/vymazat data, ale neda sa sformatovat, vlastne mi pise partionmagic ze nie je sformatovany...a potrebujem si nainstalovat linuxa...a bez sformatovania disku to nepojde
dufam ze som sa niecim neoj*bal ako v predoslom pripade, vdaka
- samantino
- Nováček