Mam tři favority:
- Acer AL1951A
- Hyundai L90D+
- Samsung 913B
Budu ho používat na práci v CADu, hry, office, internet a občas filmy.
Cena do 15 000,-
Nebo by byl pro mě vhodný jiný panel?
Díky
Moderátor: maXXmilian

nemam, ale podle proporcu to vypadá dobře.Ossis píše:Jaký je váš názor na Acer AL1951A? Máte ho někdo doma?
http://www.cybex.cz/produkt.aspx?src=8&scut=ACH-612819

Právě že se mi v tom blbe orientuje, chci neco kolem 10 - 11 000. Nikde nemuzu sehnat recenze LCDcek. Na kazdym serveru je jich tak max. 10 a to nestaci, clovek pak nevi podle ceho si vybrat.Reptile píše: nemam, ale podle proporcu to vypadá dobře.
Ono optimum teda spíš minimum je:
kontrast 700 a víš
jas: 250 a víš (spiš bych už řekl 300 a víš)
odezva: 8ms nejvíc...
to má ale poměrně už dost monitrů, takže pak už záleží na úhlech pohledů a jakej to má panel. pár rad v recenzích je na S-IPS - to by mělo být asi nejlepší řešení, pak to PVA a MVA.
No doufam ze jsem ti trochu pomoh. ale jak jsem psal výš, tak bych zkusil hledat ten Viewsonic s odezvou 5ms. to už bude asi kvalitka.

To určitě není špatné řešení ! naokap ! Má to skvělé úhly, 12 ms stačí a je to LG docela dobrý . . jo btw za 9500,- seženete SONY s úhly 160/160, podobným jasem a kontrsatem, ale odezvou 16 ms i když odezvu má 16 ms, tak na testování mezi 5 monitory dostalo za hry 8/10,8/10,7/10,/6/10 (to 6 bylo NFSU:2

no zapomen. protože ani 8ms neni dobrá odezvaspirit64 píše:To určitě není špatné řešení ! naokap ! Má to skvělé úhly, 12 ms stačí a je to LG docela dobrý . . jo btw za 9500,- seženete SONY s úhly 160/160, podobným jasem a kontrsatem, ale odezvou 16 ms i když odezvu má 16 ms, tak na testování mezi 5 monitory dostalo za hry 8/10,8/10,7/10,/6/10 (to 6 bylo NFSU:2a je to sony, tak to má prý skvělou černou (barevná podání all 8/10 a černá 9/10
ale bomba mi rozbombil názor . .

no stačí se třeba podívat na recenzi jeho "lepšího bratra" a nevím nevím...ale za ty $

Bomba píše:no stačí se třeba podívat na recenzi jeho "lepšího bratra" a nevím nevím...ale za ty $
Já taky píšu: "za ty prachy OK"Svet hardware píše:Ale i tak jde o velmi slušný výsledek (vzhledem k výrobní technologii).

To sklo maj jeste sonaci, ale ty jsou strasne drahy a maj nizsi odezvu.Neonn píše:Tak uz jsem videl ten Acer AL1951A a ten obraz je o dost zivejsi nez vetsina LCD panelu... ale sem tam se v nem neo leskne...

Co takhle trochu hledat? http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=1614Neonn píše:...
Nemate nejake linky a doporuceni na nejaky soft?

Sorry... zousel jsem vcera dva progaramky, ale fakt je, ze jsem moc nehledal. Ani nemam nejaky extra zajem to testovat, jen jsem zatim zkousel vadne body.Butch píše:Co takhle trochu hledat? http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=1614Neonn píše:...
Nemate nejake linky a doporuceni na nejaky soft?

Určitě ten Philips. Podle mě jsou to nyní nej monitory v poměru cena/výkon/kvalita obrazu.fue píše:...
medzi mojich favoritov zatial patri
BENQ 19" FP937s+ (10200,- bez DPH)
Philips 190B6CG (12500,- bez DPH)
Alebo sa mam radsej podla vas poobzerat po njakom lepsom 17"Dik za radu.

a tych 8ms odozva je ako TTR+TTF alebo iba jedna z nich? pozeral som totiz, ale v dokumentacii maju akurat tak, ze cim nizsie cislo, tym lepsieButch píše:Určitě ten Philips. Podle mě jsou to nyní nej monitory v poměru cena/výkon/kvalita obrazu.