Doporucite z vlastni zkusenosti nebo pokud se v tom pohybujete vic nez ja?....predem diky...
//Jasper - upraven nadpisek
Moderátor: maXXmilian

Tak jsem se tam podíval, a rychle zpět na PCT.... Brrr. Těch 8ms rozhodně není nutných.... Není problém napsat do letáků cokoliv..... Aby třeba 12ms nebylo někdy lepších, než těch 8ms....Musta píše:Diskuze je například zde : http://forum.zive.cz/viewtopic.php?t=68 ... light=benq

Každý výrobce to má jinak. Jinak nové 4ms Benq stojej za prd. Úhly na nic, barvy na nic.maXXmilian píše:... reklamovat kdyz tam sou vadny pixely? Tim myslim treba vic jak dva...

Musta píše:Třeba Philips teď poskytuje záruku nula vadných bodů po dobu tří let.
Takže to neplatí pro všechny Philipsy...Pokud během této doby objevíte na Vašem LCD displeji byť i jen jediný vadný bod, servisní středisko Vám panel zdarma opraví nebo vymění. Záruka PERFECT PANEL se vztahuje na každý zakoupený 17” a 19” lcd monitor PHILIPS řady B6 a P6.
To bych zůstal zatím věrný CRT.maXXmilian píše:jenze ja sem "profi" hrac 3d acki

no tak zatnout zuby a vzít co nejrychlejší TN panel, přehlídnout hnusné barvy, hlavně , že to bude málo mazat,Shit píše:To je sice pravda, ale oči máš pouze jen jedny.....sid píše:CRT
jinak k LCD, teď se dá volit mezi docela rychlými TN panely, ale hnusné barvy a nebo pomalejší PVA a pěkné barvy, čili ani jedno ani druhé, toť můj názor

problém je, že já taky teď měl týden nové LCD a vrátil jsem ho, nějak jsem si na něj nemohl zvyknout , bolely mě oči spíš z LCD,než z CRT (tohle je určitě idividuální) a s nastavením jsem si dost pohrál, snažil se na něj zvyknout. ne mě nikdo nepřesvědčí, že LCD je teď lepšíShit píše:To jsem si říkal taky, než jsem přešel na LCD.sid píše:jnak ty CRT zas tak hrozný na oči nejsou, pokud je solidní a máš 100Hz

Osobně bych si už CRT monitor nikdy nekoupil. Z CRT mě dost bolela hlava a je to jedno jestli je kvalitní nebo obyč. Jestli jede na 85 nebo 100Hz. Prostě mě osobně již CRT monitory nevyhovují. Od první chvíle jsem si zvykl na 100% ostrost na LCD, a také na ostatní prametry. Dnešní kompromis je asi nějaký kvalitní PVA LCD jako třeba 17" Eizo s 16ms. Nejen že odezva je již pro drtivou většinu lidí dostačující, ale i barvy jsou výborné. Výraznější a kontrastnější než na drtivé většině CRT.sid píše:.... ne mě nikdo nepřesvědčí, že LCD je teď lepšíShit píše:To jsem si říkal taky, než jsem přešel na LCD.
jak CRT, tak LCD mají své plusy i mínusy, ale pro mě čas přechodu na LCD ještě nepřišel, snad za 1/2 roku, za rok uvidím

No tak rozhodně 17" LCD. IMHO za relativně kvalitní 19" CRT dáš taky kolem 8000Kč.maXXmilian píše:.....
Ale kdyz vam to vas milujici rodic nabidne 19 crt / 17 lcd.... nevim, je to doslova dilema....btw moje oci pripominaji neco po transplantaci cervene barvy do belma