ČEST VŠEM
Chtěl bych se zeptat na tento monitor, jestli je dobrej na hry, grafiku atd. zkritizujte ho PLS kdo ste ho zkoušeli, nebo o něm něco víte díky moc.
Jinak kupoval bych ho tady
http://shop.computershop.cz/eshop/defau ... -dvi-repro
hyundai image quest L72D
Moderátor: maXXmilian
- Kepson
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
hyundai image quest L72D
Nevím, stroje ovládají mou mysl.
- marek.drak
- Nováček

-
Mam L72D a jsem tak trošku zklamaný ale celkově z LCD.
Po názorech od některých jedinců že když dlouho čumim do kompu jak se můžu obejít bez lcd mi nepřipadá pravdivý.
--1. Když mam puštěné okno např. vlastnosti nebo kterékoliv jiné nechápu že jedno slovo je tlustší a druhé slabší. /připojený přes dvi/Pozoroval jsem to u dalších 2 Lcd a říkal jsem si že sou to pěkný sračky že todle bych nectěl a těd to mam taky.
--2. Celkově čáry v autocadu stojí za prd. Přesnost zobrazení oproti klasickému crt stojí za 2 věci. na druhym kompíku s 19 Peacockem má přesnějsí robrazení./ při zobrazení 1024*768 120Hz je unava očí stejná jako na tom Lcd/
Po 12 hodinách stejnak vidim blbě na obou.
připojený přes dvi
+ Fotky na tomto monitoru vypadají dobře. Ve hrách jsem nezaznamenal žádný problém. Filmy taky v poho.
-Mam 1 vadný subpixel pořád svítí červeně.
Ale jinak mi přijde za ty prašule jako dobrej.
Po názorech od některých jedinců že když dlouho čumim do kompu jak se můžu obejít bez lcd mi nepřipadá pravdivý.
--1. Když mam puštěné okno např. vlastnosti nebo kterékoliv jiné nechápu že jedno slovo je tlustší a druhé slabší. /připojený přes dvi/Pozoroval jsem to u dalších 2 Lcd a říkal jsem si že sou to pěkný sračky že todle bych nectěl a těd to mam taky.
--2. Celkově čáry v autocadu stojí za prd. Přesnost zobrazení oproti klasickému crt stojí za 2 věci. na druhym kompíku s 19 Peacockem má přesnějsí robrazení./ při zobrazení 1024*768 120Hz je unava očí stejná jako na tom Lcd/
Po 12 hodinách stejnak vidim blbě na obou.
připojený přes dvi
+ Fotky na tomto monitoru vypadají dobře. Ve hrách jsem nezaznamenal žádný problém. Filmy taky v poho.
-Mam 1 vadný subpixel pořád svítí červeně.
Ale jinak mi přijde za ty prašule jako dobrej.