zkušenosti s LCD pro práci s grafikou?
Moderátor: maXXmilian
- eXp10it
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
zkušenosti s LCD pro práci s grafikou?
Už delší dobu uvažuju o koupi LCD...výhody oproti CRT jsou jasné a nechci se o nich bavit. Mám ale problém s tím, že většina mé práce jsou vizualizace budov a práce s grafikou s tím související....no a jaxi taxi, prozatím všechny LCD na kterých jsem dělal mně vždycky dohnaly k zoufalému bouchání myší o stůl
JEJICH BAREVNOST TOTIŽ I PŘI MAXIMÁLNÍ SNAZE O ZKALIBROVÁNÍ VŮBEC NEODPOVÍDALA BARVÁM NA VŠECH OKOLNÍCH CRT, TV, TISKÁRNÁCH vyjímkou nejsou úlety kdy na LCD vypadá dům žlutě a na CRT zeleně
Kdyby jste mněli prosím někdo konkrétní zkušenost s nějakým novým LCD který má barvy v pohodě tak ho do tohodle threadu připište a pokud možno neodpovídejte pokud Vaše zkušenosti jsou jen teoretické...
eXp10it is b4ck
letos s*ru na moding a delam si pro radost bedny
ISAAC CPU tuleň 1100@1460MHz; MB msi 6337le5; 2 × 256 MB SDRAM 100@133MHz; HDD Samsung 200GB 7200rpm + nějaké ty blbosti okolo.
letos s*ru na moding a delam si pro radost bedny
ISAAC CPU tuleň 1100@1460MHz; MB msi 6337le5; 2 × 256 MB SDRAM 100@133MHz; HDD Samsung 200GB 7200rpm + nějaké ty blbosti okolo.
- GoodMan
- Začátečník

Už asi tři týdny mám 17" LCD Hyundai B70A, barvy má velice kvalitní, snad dokonce lepší než mé předchozí CRT (Hyundai F790D). Sem tam taky kutím grafiku, sice ne nějak profesionálně, ale dělám
. Pracuje se mi velmi dobře, po dlouhé "práci" mě vůbec nebolí oči a rozdíl v barvách na monitoru a papíru jsou minimální ...