Intel XEON 2.8GHz

Vše o procesorech Integrated Electronics.

Moderátoři: Eddward, Baneshee

Odpovědět
Andrejss
Nováček
Nováček

Intel XEON 2.8GHz

Příspěvek od Andrejss »

Zdravim ,muze nekdo prosim poradit nejakou sestavu s jednim,nejlepe vsak dvema procesory Xeon na frekvenci 2.80Ghz( tusim socket 604)ale ne boxovane...Videl jsem na netu sestavu s 1GB na ramce (nevim jestli byla ECC-asi jo,ne???)a dvema Xeonama + AGP za necelejch 300 liber.Muzete mi prosim poradit jestli se takova sestava hodi na fileserver(to urcite hodi,mam rychle SCSI disky) a jsem takove "prase" ze bych si na tom klido zahral i nejake gamesky typu Doom 3,Halflive2 atp.muzete mi prosim poradit zda se tento serveracky procak hodi i na hracskou sestavu,nebot jsem videl aji desku s PCIe...a za takovy maly penize...jen me zajima vykon ,ma treba nekdo nejake vysledny v 3dmarku????
dikes
Ondrej
Joži
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joži »

:? neviem, testy ti sem nedam, staci ak si do google natukas nieco ako xeon vs P4 alebo pod a najde ti kopu linkov na fora, kde to preberali
ale za tie prachy by si mal uz aj slusne dual core amd a na tom by si sa zahral pekne :roll:
Andrejss
Nováček
Nováček

ouki

Příspěvek od Andrejss »

hmm ja sem tedkomc nasel na netu tudle desku ASUS PC-DL Deluxe ,nevyhoda je ze umi jenom 533 FSB,ale myslim ze kdyz sparuju 2 Xeony dohromady tak me to soupne celkove vetsi vykon pri kompresi videa a hrani her,nez za drahej peniz kupovat AMD 3000+ (nejlepe socket 939),mam takovy dojem (este si to zjistim na netu) ze nektere Xeony byli 64 bity,ale nejsem si vubec sure),jinac tadle deska stoji 117 liber a procak na emay sezenu za 70 libracu (2Ghz v paru)....nevim musim se este podivat ..akorad na tu teplotu toho cpu bych potreboval asi vodu,co????(topi 60-70 stupnu)
jinak dikes za zajem
honny
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: ouki

Příspěvek od honny »

Andrejss píše:ze nektere Xeony byli 64 bity,ale nejsem si vubec sure)
serverovy 64b CPUcka od intelu sou Itania2, superdrahy a s 32b aplikacema nekompatibilni monstra... o 64b Xeonech nevim.

Kód: Vybrat vše

desktop:  Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G  HDD | debian
Anduril
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Anduril »

Tohle na hry nebude dobrej komp. Ve hrách se dva cpu zatím nevyužijou. Využiješ je tam, kde je pro více cpu podpora...a to hry zatím nejsou. V takové hře budeš mít výkon jako s jedním cpu.
HP nx7400 EY505ES
pista6104
Začátečník
Začátečník

Re: ouki

Příspěvek od pista6104 »

Andrejss píše:...celkove vetsi vykon pri kompresi videa a hrani her...
:? :o :crazy:

Na hry XEON???Ved to je serverovy procik to ti hry pojdu lepsie aj na athlone 2800+ na sockete 754!

Neblazni,za cenu 2-ch XEONov mozes mat napr X2 3800+ a budes mat super vykon pri hrach aj pri kompresii videa...

Alebo zober pentium D 820 :wink:
:devil: :devil: : :devil:
Andrejss
Nováček
Nováček

dobros

Příspěvek od Andrejss »

tedkonc jsem se mrknul na netu a mas pravdu
64 bitu je absolutni blbost a mrzi me ze jsem to tady napisal.. :oops:
inac jsem si nasel docela slusnou desku s socket 939 a procak 64 3000+ za 68 liber,coz nejni tak psatne,akorad me sere ze budu muset opet vymenit grafarnu,rptoze uz asi nema smysl uzivati Agp,ze???
jinac grafarnu mam fx 5500 a ikdyz vsichni na ni nadavaji,tak me ve hrach jede uplne fpoho
jinac na Xeon se radsejc vys.... a zustanu,tak jako doted u AMD
thanks a lot guys
c u later
Ondrej,Gb
Joži
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joži »

:? ak ti to staci tak agp je v poho, samo ze za chvilu tu bude digi a vynada mi, ale ved si sam povedal ze tebe ta vga staci
a tusim ze je aj nforce3 ultra pre s939 a ta ma agp
Andrejss
Nováček
Nováček

jj

Příspěvek od Andrejss »

joo videl jsem si (bohuzel ti ted nereknu typ),ale byla na svethardware, myslim ze byla aji za slusnej penizek... 8-)
jinak co se tyce vykonu grafarny,tak sem hral dooma na 1024x768 v 32bitech a fpohodice...Vim ze PCIe(x16) je lepci,ale nejni to tak podstatny abych musel kvuli tomu investovat do nove grafarny,ptotoze tedkomc valim na zasranym Jetwayi (sempron-socket A),ktery ma sice pretaktovani pekne po 1MHz ,ale bohuzel nema agplock a tak jsem zkoncil hooodne brzo..:)) njn co chce clovek za 40 liber pred pul rokem,ze///???? :cry:
apropos neznate nedko lincek na upgrade Biosu????je to typ V500 DAP a chipset je tusim KT 400 (via)-dost stara vec
c u
Odpovědět

Zpět na „Procesory Intel“