Zalman VF700 alebo Arctic Cooling VGA silencer 6?

Vše co se týká chlazení vzduchem - větráčky, ventilátory, žebrované pasivy, atp.

Moderátor: morke

Moli
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Moli »

Já mám toho Primecoolera už asi měsíc a je supr. Běží na 5V a v pohodě uchladí 6600Gt. Pasivy na paměti akorát. U Zalmana se muselo občas brousit. Navíc ten primecooler má regulátor otáček ventilátoru. Zalman má jen redukci Molex---->2*5V, 2*12V. Ta je u toho Primecoolera taky, ale nepoužívám ji. :D Jinak jsem s ním naprosto spokojen. Na 5V není slyšet a chladí perfektně. Je těžší než zalman takže asi líp chladí. Někde jsem četl srovnání a byl lepší než ten zalman. Nechal jsem si ho přivíst s modrým podsvícením a je to pěkný. Takový decentní. Žádná zářivka. Teploty na grafice šli dolu a takty nahoru :D Vřele doporučuji
Moli
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Moli »

Mluvím o celoměděných verzích. :D
kolo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kolo »

Ale pri CU verzii su ceny takmer rovnake so zalmanom aspon na slovensku..............Vyplati sa kupit akurat AL verziu............
Amd AthlonXp 2500+
Titan D5TB/CU35/R1,Epox 8KRAI(Via KT600),PQI 2x256 MB 400 CL2.5,ATI Sapphire Radeon 9550 128mb/128bit 250/200@435/265 + GLACIAL NorthPole 1000,Maxtor 15GB "5400" 2mb cache,Mercury HT4500 5.1,TTC-003,WinXp+SP2
Moli
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Moli »

Tady u nás dělá rozdíl asi 260 korun a to může být pro někoho dost peněz. Mě je to ovšem úplně jedno. Já jsem chtěl původně pasiv. S tímhle to jako pasiv uchladim taky.
Vizi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vizi »

koupil sem zalmana ALCU a je v pohode mam ho na GF6800 od Leadteku
a musim rict ze ten org je sice peknej na pohled ale funkci dost za zalmanem zaostava :( teploty sou o 8 C nizsi a to jede zatim bez tech pasivu na pametech a jejich telota pri zatizeni je 44max v klidu 38

ten org je krava jak prase ,ted jen cekam az mi dojou new 4 pasivy ty co byly puvodni sou trosku obrousene a kdyz uz tak at sou nove :wink:

je proste super urcite se vyplati jakakoli ver tohoto chlazeni ...jj
Odpovědět

Zpět na „Vzduch“