BLUE TOUCH OPTICAL MIDI MOUSE

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
Mayki
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

BLUE TOUCH OPTICAL MIDI MOUSE

Příspěvek od Mayki »

Mám problém s touto optickou myší, má modře svítící kolečko a logo na povrchu, připojení přes USB, nebo PS2. Jenže i po vypnutí PC, myš pořád svítí :x ,základní desku mám Abit KT7 max2. Už dříve jsem měl optickou myš, ale to vždycky zhasla. Nevíte někdo co s tím ???

Obrázek

Kód: Vybrat vše

http://www.sharkoon.com/
€agle
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od €agle »

Eagle3D Engine under developement

Hledáme do firmy schopného ASP/VB.NET/C# programátora, více po SZ
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

BTW - tohle nepatří přímo sem, ale ať nezakládám další téma... Chci se jen zeptat, jak seš s ní spokojen? Jestli ustřeluje při prudkejch pohybech, jak se drží, jestli nesvítí moc... Sestavuju compy pro známý, jejich známý atd a uvažuju, že ji tam začnu dávat, ať je tam něco slušnějšího... Je za pěkný prachy, tak mě zajímá, co vlastně umí. Díky

P.S. Neposílejte mi odkaz na recenzi na tiphardware.cz - moc nevěřim serveru, kde chválej úplně všechno :?
Mayki
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Mayki »

To wector : ta myš je za ty prachy dost slušná, už jsem nějaké optické měl a roztřepané ukazatele mě přestaly bavit. Je ale pravda, že svítí dost hodně, když stahuju přes noc warez, osvětluje půl pokoje. Ale zase na efekt to vypadá dost dobře :-D
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

Mayki píše:To wector : ta myš je za ty prachy dost slušná, už jsem nějaké optické měl a roztřepané ukazatele mě přestaly bavit. Je ale pravda, že svítí dost hodně, když stahuju přes noc warez, osvětluje půl pokoje. Ale zase na efekt to vypadá dost dobře :-D
JJ, díky, tohle mi stačí
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“