premejslel jsem ze bych to nacpal do krabicky od energitu..nebo naky takovy podobny..tech tu mam dost..ale newim jestli by ten reproduktorek utahlo napajeni z discmana (iRiver IMP 450) nebobych musel externi..
repro k discmanovi..
- Huggi
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
repro k discmanovi..
chtel bych si udelat takovej jeden malej repracek..kdyz nekam jedu nekam na dyl at je co poslouchat..
premejslel jsem ze bych to nacpal do krabicky od energitu..nebo naky takovy podobny..tech tu mam dost..ale newim jestli by ten reproduktorek utahlo napajeni z discmana (iRiver IMP 450) nebobych musel externi..
pripadne kdo tomu rozumi jestli by mi mohl nakej ten repracek doporucit..
- Vivec
- Středně pokročilý

- spirit64
- Mírně pokročilý

- DJ_BuBen
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Huggi
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- JendaLinda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Strby
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
pokud chces pouzit repro od pocitace s vlastnim zesilovacem tak je to ok akorat te liituje vydrz baterii ale pokud bys chtel pripojit pasivni repro (bez zesilovace) primo k vystupu na sluchtaka tak si casem oddelas cd player pac impedance sluchatek je radove stovky ohmu (200 - 300) kdezto impedance bezneho repra se pohybuje v radech jednotek ohmu (2 - 8 ) z toho plyne ze budes neumerne pretezovat koncovy stupen velkym proudovym odberem a ten to casem nevydrzi
AMD Athlon XP 2500+(Barton),MSI KT6 DELTA LSR (KT600),256 MB Samsung DDR 400Mhz CL2.5 + 256MB A-DATA 400Mhz CL3 @ CL2.5,MSI Geforce 2 MX(Starforce),SB Live! 5.1,Hitachi 7k250 160GB SATA,TEAC DV 516D,Teac W540E,WXP Prof. corp.
NetBow Wifi 1Mbit
NetBow Wifi 1Mbit
- Huggi
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Strby
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
vyvod na sluchatka ma samozrejme impedancni prizpusobeni pro sluchatka a konektor "pro bednicky" by mel poskytovat normovanej signal pro zesiky takze by na nej nemela mit vlvi napriklad nastavena hlasitost
AMD Athlon XP 2500+(Barton),MSI KT6 DELTA LSR (KT600),256 MB Samsung DDR 400Mhz CL2.5 + 256MB A-DATA 400Mhz CL3 @ CL2.5,MSI Geforce 2 MX(Starforce),SB Live! 5.1,Hitachi 7k250 160GB SATA,TEAC DV 516D,Teac W540E,WXP Prof. corp.
NetBow Wifi 1Mbit
NetBow Wifi 1Mbit
- Huggi
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele: