STyl do XP

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows XP, Windows 2000 a Windows NT.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
Huggi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

STyl do XP

Příspěvek od Huggi »

chtel bych se zeptat jestli nekdo newite jaky je tohle styl? http://www.pctuning.cz/ilustrace2/poola ... elcome.gif
(pripadne http://www.pctuning.cz/index.php?option ... &Itemid=41 )
Seltsian-Void
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Seltsian-Void »

Vlastnosti - vzhled - upresnit, tam si muzes nastavit barvy pro cokoliv, jinak ruzny temata sou na netu.
Chybovat je lidské, ale jestli chcete něco opravdu pos..t potřebujete počítač.

:worship: diky vsem, co se podileli na zalozeni PCT :worship:
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Seltsian-Void píše:Vlastnosti - vzhled - upresnit, tam si muzes nastavit barvy pro cokoliv, jinak ruzny temata sou na netu.
To je zajímavá informace, ale on se právě ptal, jestli nevíme, co to je za téma... :roll:

//Edit : imho by mělo pomoct se zeptat autora těch článků na PCT... Ten by to mohl vědět... :)
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Seltsian-Void
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

1 - Zda se mi te jen jako zmenena barva i kdyz ikonky pro minimalizovat, obnovit a zavrit jsou pravda jiny.

2 - Ukaz mi nekoho, kdo tady vyhodi nazev toho tematu z hlavy.

Moje rada tedy zni:Zkus toho docilit jen zmenou barvy, pokud Ti to nebude vyhovovat, ranec temat najdes na netu, tady je neco malo: http://www.skinsxp.pc.cz/themes.htm , ale nazev toho tematu se priznam nevim, pokud ho nekdo vi, jedine dobre :roll:

Huggi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Huggi »

mno tak jen v barvach to asi nebude..skinu uz jsem mel vic..i semnektery zkousel delat/predelavat ale na to ted nema naladu.. ( hledam na themexp.org tam je toho podle me nejvic.. )

autora sem se chtel zeptat ale jak se k nemu dostat..sice vim ze to psal Pavel Kovač ale mail bo neco podobnyho sem nikde nenasel..kdyz uz odpovidal v naky diskuzi k jeho clanku tak ho nevyplnil..:(

+ je mi jasny ze to ais nikdo nepozna z hlavy..ale treba ho nekdo zna nebo nakej podobnej..

+ sla by u windows vic zmensit spodni lista? (a i ta horni lista u kazdyho okna)..treba tak o tretinu? skin co ted mam ji uz asi o 1-2mm zmensil ale chtel bych vic..na rozliseni 1280*960..
Seltsian-Void
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Urcite by to zmensit slo, podivej se do toho, co sem Ti psal kuli tem barvam, mas tak i velikosti ruznejch list, posuvniku, atd....

Huggi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Huggi »

mno tak na tom webu toho tedamc neni..nakejch 30 stylu..a porad tam cpou StyleXP kteej je uplne anic a styly jdou pouzivat o dost jednodusejc i bez nej..
Odpovědět

Zpět na „Windows XP, 2000, NT“