Vážné! Zamrznutí bootování systému!
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- FANATiC
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Vážné! Zamrznutí bootování systému!
Zdravim,
nedávno jsem upgradoval na novou kartu od ATI.
Nyní mám sestavu (viz dole):
AMD Athlon 64 2800+
MSI Neo-FSR K8T800 (MS-6702, ver. 1.0)
2x 512MB RAM (A-Data, Corsair)
Sapphire Atlantis ATI Radeon X800PRO @ XT
Používám operační systém MS Windows XP se Service Packem 2. Po nainstalování karty a následném restartu systému se Windows kousne vždy, když už má skočit na přihlašovací obrazovku a nenaběhne. Jediné východisko je resetovat a rozběhnout ho v nouzovém režimu, následně odinstalovat graf. kartu a vše se v pohodě spustí.
Zkoušel jsem vypnout FAST WRITE, ale nemůžu v BIOSU změnit rychlost AGP. Bohužel nemám možnost změnit jí přímo v ATI Control Center, protože po nainstalování požadují restart a systém, jak už jsem říkal nenaběhne. V nouzovém režimu ATI Control Center nelze spustit.
Děkuji za všechny rady!
nedávno jsem upgradoval na novou kartu od ATI.
Nyní mám sestavu (viz dole):
AMD Athlon 64 2800+
Používám operační systém MS Windows XP se Service Packem 2. Po nainstalování karty a následném restartu systému se Windows kousne vždy, když už má skočit na přihlašovací obrazovku a nenaběhne. Jediné východisko je resetovat a rozběhnout ho v nouzovém režimu, následně odinstalovat graf. kartu a vše se v pohodě spustí.
Zkoušel jsem vypnout FAST WRITE, ale nemůžu v BIOSU změnit rychlost AGP. Bohužel nemám možnost změnit jí přímo v ATI Control Center, protože po nainstalování požadují restart a systém, jak už jsem říkal nenaběhne. V nouzovém režimu ATI Control Center nelze spustit.
Děkuji za všechny rady!
AMD Athlon 64 2800+
- Jackiii
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Presne tohle semi stalo pri tom co mi odesel vetrak na CPU a ja ho musel vymenit..po naslednem spusteni mi to delalo..
Tohle tak sem pustil nouzak..odistaloval grafku protoze to porad padalo do bluescreenu.. ze nv4_disp_dll udelal chybu atd..
A po resetu se mi nenajelo ani prihlasovaci menu Woken..
Pomohl format
Tohle tak sem pustil nouzak..odistaloval grafku protoze to porad padalo do bluescreenu.. ze nv4_disp_dll udelal chybu atd..
A po resetu se mi nenajelo ani prihlasovaci menu Woken..
Pomohl format
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
- FANATiC
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Formát
Já jsem za poslední dva dny formátoval už třikrát
Vždycky jsem si myslel, že už to mam, ale pak se to vždycky z nějakého důvodu zase zaseklo...
AMD Athlon 64 2800+
- EGRES
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- free666
- Začátečník

CC potrebuje mit nainstalovany .NET Framework od MS...mas to nainstalovany? 
CPU:AMD Sempron64 2800+ OC comin´ soonRAM: 2x Kingmax (SuperRAM
)DDR 512MB 400Mhz CL 2.5; GPU: MSI NX6600VTD 128MB Diamond@550/1100+PrimeCooler; MB: Epox 8KDA3+(nForce3 250Gb); HDD1: Seagate 40GB 7200rpm; HDD2: Maxtor 80GB, 7200prm, 2MB cache; DVD-ROM: Toshiba SD-M 1712; CD-RW:Plextor 8432;DVD-RW: Toshiba SD-R 5372
- janis
- Začátečník

Podobnej problém jsem měl po výměně BIOSu u R9550XT (viz thread o Jetway) - po instalaci driverů a vyžadovaném restartu už Winy nenajely,párkrát problikl monitor a šlus.Podezírám z toho SmartGART - tu aplikaci z Catalystů, protože vždycky před restartem upozornila,že po restartu provedou ovladače pár testů ke zjištění optimálního nastavení...S úplně stejným BIOSem pak karta běžela (a běží dodnes), jen jsem několikrát musel odinstalovat drivery a zkusit jiný, až se některý chytly a bylo po problému.Pak už dokonce nezazlobily ani ty,který to původně začaly.
Takže - laboruj s driverama a zkus pořádně vyčistit OS (registry a zálohy) od zbytků předešlejch Catalystů.
Ten Framework je sice pravda, ale bez nich myslím jen nenaskočí CCC,drivery fachčí.
Takže - laboruj s driverama a zkus pořádně vyčistit OS (registry a zálohy) od zbytků předešlejch Catalystů.
Ten Framework je sice pravda, ale bez nich myslím jen nenaskočí CCC,drivery fachčí.
- FANATiC
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Už jsem fakt zoufalej...
Microsoft .NET Framework nainst. mám. Je pravda, že bez něj se Control Center ani nespustí...
Před chvíli jsem Windowsy přeinstalovat (s formátem HDD), nainstaloval jsem drivery, často vyžadovaly restart, všechno bylo pořád v pohodě... Restartoval jsem asi 10x a vždycky Wind. zase najely, jenže když jsem pak instaloval ovladače k Sound Blasteru LIVE!, které taky chtěly restart, Windows opět udělal tu samou chybu.
Už opravdu nevím, co dál dělat. Za poslední dva dny jsem Windowsy přeinstalovat několikrát a zkoušel všechno možný. Pouštěl jsem komp i s jednym paměťovým modulem... Jenže já nechápu, jak to může jít po několika restartech a pak při dalšim se to zase zaseknout!
Před chvíli jsem Windowsy přeinstalovat (s formátem HDD), nainstaloval jsem drivery, často vyžadovaly restart, všechno bylo pořád v pohodě... Restartoval jsem asi 10x a vždycky Wind. zase najely, jenže když jsem pak instaloval ovladače k Sound Blasteru LIVE!, které taky chtěly restart, Windows opět udělal tu samou chybu.
Už opravdu nevím, co dál dělat. Za poslední dva dny jsem Windowsy přeinstalovat několikrát a zkoušel všechno možný. Pouštěl jsem komp i s jednym paměťovým modulem... Jenže já nechápu, jak to může jít po několika restartech a pak při dalšim se to zase zaseknout!
AMD Athlon 64 2800+
- free666
- Začátečník

no pokud to delalo az po nainstalovani driveru k SB Live!, tak je mozny ze se ti tyhle ovladace zerou treba s catalystama a nebo me ted taky napada,jestli tam nebude IRQ(doufam,ze jsem ty pismenka nepomotal
)konflikt...
zkus stahnout uplne posledni ovladace na SB Live!...kamosovi to taky nejaky problemy vyresilo,ale uz si nepamatuju co to bylo
zkus stahnout uplne posledni ovladace na SB Live!...kamosovi to taky nejaky problemy vyresilo,ale uz si nepamatuju co to bylo
CPU:AMD Sempron64 2800+ OC comin´ soonRAM: 2x Kingmax (SuperRAM
)DDR 512MB 400Mhz CL 2.5; GPU: MSI NX6600VTD 128MB Diamond@550/1100+PrimeCooler; MB: Epox 8KDA3+(nForce3 250Gb); HDD1: Seagate 40GB 7200rpm; HDD2: Maxtor 80GB, 7200prm, 2MB cache; DVD-ROM: Toshiba SD-M 1712; CD-RW:Plextor 8432;DVD-RW: Toshiba SD-R 5372