Co pouzivate za zvukarnu?
Moderátor: CageJ
- fikfik
- Nováček

-
- bobrix
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- michalv
- Začátečník

-
- mikecv
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
pořád používám klasiku a skoro veterána SB live 5.1
tu integrovanou na desce jsem jeste ani nezkousel,dalsi zvukovka az do pci-e 
desktop
Xenon X5675 6/12T@4,2Ghz 12GB DDR3 1600; AMD Asus HD7950@1100/7000; Kingstom HyperX 120GB SSD; WD 1,5TB BE, 2*Samsung Green 1,5TB, SB X-FI Titanium HD; Corsair HX620; LG W2600HP; Logitech G510 + G600
laptop 1
Acer V15 Nitro black i7 4720HQ; 16GB Ram; NV GTX960M; 120GB SSD M2; WD 1TB + 2TB WD Ultra metal
laptop 2
XMG 502(CLEVO P150EM) i7 3920XM; 16GB Ram; 250GB SSD EVO 840PRO; GTX680M 4GB; BD-DVD
Xenon X5675 6/12T@4,2Ghz 12GB DDR3 1600; AMD Asus HD7950@1100/7000; Kingstom HyperX 120GB SSD; WD 1,5TB BE, 2*Samsung Green 1,5TB, SB X-FI Titanium HD; Corsair HX620; LG W2600HP; Logitech G510 + G600
laptop 1
Acer V15 Nitro black i7 4720HQ; 16GB Ram; NV GTX960M; 120GB SSD M2; WD 1TB + 2TB WD Ultra metal
laptop 2
XMG 502(CLEVO P150EM) i7 3920XM; 16GB Ram; 250GB SSD EVO 840PRO; GTX680M 4GB; BD-DVD
- kurri
- Začátečník

Zatim on board Realtek ALC658C,cekam na Creative X-Fi.
Cpu:A64 3000+ (Win) AC 64 Ultra TC RAM:2x512MB 400DDR GeIL Value MB:MSI RS480M2-IL VGA:Sapphire Radeon X1600 Pro HDD:WD 160GB 8MB SATA Case:3R System R101 Zdroj:Chill Innovation 400W Monitor:SAMSUNG SyncMaster 997MB Sound:Creative X-Fi Repro: Elac BS 103.2
- sovicka
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- šimi
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Lamicz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- shadow
- Středně pokročilý

- JendaLinda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
U novýho kompu používám k DFI LP dodaný Karajan - bez problémů.
U druhýho kompu jsem na desce MSI používal integ. Realtek, což je však docela šmejd. Je dost rušená deskou a kvalita zvuku taky nic moc. Když pak byla do PC přidána TV karta, při náhrávání z TV se rušení projevilo mnohem víc - ve filmu bylo slyšet opravdu hodně hlasitě. Tak jsem koupil novou SB Live! 5.1. IMHO velmi výhodný poměr cena/kvalita - žádné rušení, super zvuk.
Taky používám SB16 (Vibra16) do ISA, ale ta je taky dost rušená, ale na ten chrchlající homemade zesik to stačí.
V šuplíku mi leží ještě AdLib (funkční), překvapivě na ní nejde přehrát nic jinýho než MIDI.
Pak mám ještě ESS1868, což je taky hroznej krám, měl jsem dvě - ta druhá hrozně nahlas šuměla, a tak jsem ji daroval.
Jinak taky mám radši stereo, protože veškerá muzika je ve stereu a navíc zadní repro nemám jaksi kam dát.
U druhýho kompu jsem na desce MSI používal integ. Realtek, což je však docela šmejd. Je dost rušená deskou a kvalita zvuku taky nic moc. Když pak byla do PC přidána TV karta, při náhrávání z TV se rušení projevilo mnohem víc - ve filmu bylo slyšet opravdu hodně hlasitě. Tak jsem koupil novou SB Live! 5.1. IMHO velmi výhodný poměr cena/kvalita - žádné rušení, super zvuk.
Taky používám SB16 (Vibra16) do ISA, ale ta je taky dost rušená, ale na ten chrchlající homemade zesik to stačí.
V šuplíku mi leží ještě AdLib (funkční), překvapivě na ní nejde přehrát nic jinýho než MIDI.
Pak mám ještě ESS1868, což je taky hroznej krám, měl jsem dvě - ta druhá hrozně nahlas šuměla, a tak jsem ji daroval.
Jinak taky mám radši stereo, protože veškerá muzika je ve stereu a navíc zadní repro nemám jaksi kam dát.
Co můžeš odložit na zítřek, odlož na pozítří.
- matluba
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Maxtor
- Začátečník

-
hmm... tak momentalne trpim na Live5.1 s kX, nicmene planuju neco novyho.. momentalni favorit je Delta 1010.. snad mi to vyjde...
//TomV : Která ? Přímo racková 1010, nebo 1010LT s konektory na chobotničce ? Jinak každopádně dobrá volba, ikdyž by nebylo marný mrknout po něčem, co má převodníky mimo PCI kartu, případně komplet externí racková... Výbornej je MOTU Traveller (firewire), ale ten je šíleně drahej...

//TomV : Která ? Přímo racková 1010, nebo 1010LT s konektory na chobotničce ? Jinak každopádně dobrá volba, ikdyž by nebylo marný mrknout po něčem, co má převodníky mimo PCI kartu, případně komplet externí racková... Výbornej je MOTU Traveller (firewire), ale ten je šíleně drahej...
- T613
- Nováček

- wolf00
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Lipfeather
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Maxtor
- Začátečník

-
No.. rackovou... DAcka chci mit venku.. pekne dlouho jsem to nesledoval a kdyz jsem pred dvema tydnama kouknul do webshopuu, tak mi malem vypadly oci.. naposledy jsem u ni vedel o cene prez 20k.. koukam na disk multimedia a stoji cca 13k.. takze v ockach se mi zajiskrilo a musim ji mit.. proste moje touha.. samozrejme jsou i jiny zvukovky, ktery by se mi libily, ale nejsem milionar.. tohle je podle me v pomeru cena/vykon naprosta parada.. na doma bude super..TomV píše:Která ? Přímo racková 1010, nebo 1010LT s konektory na chobotničce ? Jinak každopádně dobrá volba, ikdyž by nebylo marný mrknout po něčem, co má převodníky mimo PCI kartu, případně komplet externí racková... Výbornej je MOTU Traveller (firewire), ale ten je šíleně drahej...![]()
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jj, je v pohodě... až na to, že převodníky jsou pořád vevnitř...Maxtor píše:No.. rackovou... DAcka chci mit venku.. pekne dlouho jsem to nesledoval a kdyz jsem pred dvema tydnama kouknul do webshopuu, tak mi malem vypadly oci.. naposledy jsem u ni vedel o cene prez 20k.. koukam na disk multimedia a stoji cca 13k.. takze v ockach se mi zajiskrilo a musim ji mit.. proste moje touha.. samozrejme jsou i jiny zvukovky, ktery by se mi libily, ale nejsem milionar.. tohle je podle me v pomeru cena/vykon naprosta parada.. na doma bude super..
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
- Maxtor
- Začátečník

-
No.. podle me prave ne.. jinak bych se na ni vykaslal... z recenzi mam informace, ze LT ma vsechno onboard, coz je pochopitelne a klasicka 1010 je ma venku... proc by tam ten patchbay jinak byl.. btw. ted jsem nasel, ze k ni delaji i ADAT interface...TomV píše:Jj, je v pohodě... až na to, že převodníky jsou pořád vevnitř...
/EDIT... v manualu kterej jsem ted stahnul je napsany tohle...
"The sturdy rack-mount unit houses all of the A/D and D/A converters, keeping them away from the internal noise of your computer and assuring the best audio performance possible"
I na disk.cz je info o externich prevodnicich..
"Kartu s rackovým breakout boxem s externími převodníky navíc můžete řetězit se stejnými zařízeními, abyste....."
//TomV : Sorry za mystifikaci, máš naprostou pravdu.