Arctic Cooling Silencer 6 na 6600GT AGP!!!!

Vše co se týká chlazení vzduchem - větráčky, ventilátory, žebrované pasivy, atp.

Moderátor: morke

Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

ted jsem udelal Vmod na svoji 6600gt z 1.5 na 1.7 v 3d zadnej zazrak to neni,nestoji mi to za to riziko.Takze jdu zpatky na default
.
Meridius
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Meridius »

To je diskuze tak naximálně zralá na směťák...fakt jo...když ho tam narveš, tak ho tam narvi..dle specifikací tam nejde...upiluj, co překáží a hotovo. Nikdo tady nekupuje chlaďáky s tím, že je bude upravovat...přecejen litr je dost peněz. To nemluvím o tom, že ten blbej silencer jde patrně jen na 6600, ale zalman jde na téměř cokoliv, pakliže to není abnormálně odlišné PCB.
Acer Nitro 5 (NH.Q6ZEC.004) - AMD Ryzen 5 3550H (2,1 GHz, TB až 3,7 GHz) | 8 GB RAM DDR4 | 512 GB SSD | NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR5
Wiruss
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wiruss »

Ja bych se připojil K Meridiusovi... Zalman má při nižší hlučnosti stejnou chladící "sílu" a na víc nemusíš nic řezat a tedy neztrácíš záruku... :roll:
GYB
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Vmod? Zkusim.....

Příspěvek od GYB »

Hej typek zkus mi pls poslat na mail neco ceho bych se moh chytit, kdyz to budu delat.... nejaky obrazky, schema, cokoliv...... Very thanx........
Tak a teď mé výpočetně silnější já:
AMD Athlon64 3200+ @ 2,5 GHz, 2x 256MB A-DATA Vitesta DDR 500, MSI Neo2 Platinum 54G, MSI NX6600 Diamond @ 540/1100MHz, Fortron 400W s FSP filtrem
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

No nevim, neprijdes mi jako nekdo kdo by tomu zase moc rozumnel, ale budiz je to tvoje karta....hledej na vrzone.com mod Inno3D 6600GT agp a tam to je,inno pouziva referencni pcb
.
Odpovědět

Zpět na „Vzduch“