Aplikace spuštěná jako proces??
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- Semi
- Začátečník

-
Aplikace spuštěná jako proces??
Ahoj potřeboval bych ve win2000 spustit jednu aplikaci jako proces, aby se spustila i když není přihlášen uživatel jde to?
Amd Athlon 64 X2, ASUS M2N SLI DELUX, 2GB, Gainward 8600, Hitachi 7K250 160GB 8MB SATA
- maxxis
- Začátečník

Re: Aplikace spuštěná jako proces??
zkus to vložit do regeditu, start,spustit-regedit a tam nejak vsunout mezi ostatniiSemi píše:Ahoj potřeboval bych ve win2000 spustit jednu aplikaci jako proces, aby se spustila i když není přihlášen uživatel jde to?
I5 9600kf, msi b360m, 16 Gb crucial ballistix elite , msi rtx 2060 6gb Gaming Z. Nvme adata 512 GB.
- Semi
- Začátečník

-
Nějak přesnějc by to nešlomaxxis píše:zkus to vložit do regeditu, start,spustit-regedit a tam nejak vsunout mezi ostatniiSemi píše:Ahoj potřeboval bych ve win2000 spustit jednu aplikaci jako proces, aby se spustila i když není přihlášen uživatel jde to?
Já jsem našel program http://www.firedaemon.com/ ale je za peníze
Amd Athlon 64 X2, ASUS M2N SLI DELUX, 2GB, Gainward 8600, Hitachi 7K250 160GB 8MB SATA
- maxxis
- Začátečník

zkus pustit msconfig, dej start, spustit, msconfig a tam je rozbalit soubor a zkus experimentovat,ten regedit sem si spletSemi píše:Nějak přesnějc by to nešlomaxxis píše: zkus to vložit do regeditu, start,spustit-regedit a tam nejak vsunout mezi ostatnii![]()
Já jsem našel program http://www.firedaemon.com/ ale je za peníze
I5 9600kf, msi b360m, 16 Gb crucial ballistix elite , msi rtx 2060 6gb Gaming Z. Nvme adata 512 GB.
- Dony
- Středně pokročilý

pokud chces mit spustenou aplikaci ikdyz neni nikdo prihlaseny, musi se spoustet jako sluzba, na to se da pouzit treba programek SRVANY (pokud program sam o sobe jako sluzba fungovat neumi), je to sice piplacka na zprovozneni, ale funguje to.
Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... - zombux
- Odborník PCT