Aplikace spuštěná jako proces??

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
Semi
Začátečník
Začátečník

Aplikace spuštěná jako proces??

Příspěvek od Semi »

Ahoj potřeboval bych ve win2000 spustit jednu aplikaci jako proces, aby se spustila i když není přihlášen uživatel jde to?
Amd Athlon 64 X2, ASUS M2N SLI DELUX, 2GB, Gainward 8600, Hitachi 7K250 160GB 8MB SATA
maxxis
Začátečník
Začátečník

Re: Aplikace spuštěná jako proces??

Příspěvek od maxxis »

Semi píše:Ahoj potřeboval bych ve win2000 spustit jednu aplikaci jako proces, aby se spustila i když není přihlášen uživatel jde to?
zkus to vložit do regeditu, start,spustit-regedit a tam nejak vsunout mezi ostatnii
I5 9600kf, msi b360m, 16 Gb crucial ballistix elite , msi rtx 2060 6gb Gaming Z. Nvme adata 512 GB.
Semi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Semi »

maxxis píše:
Semi píše:Ahoj potřeboval bych ve win2000 spustit jednu aplikaci jako proces, aby se spustila i když není přihlášen uživatel jde to?
zkus to vložit do regeditu, start,spustit-regedit a tam nejak vsunout mezi ostatnii
Nějak přesnějc by to nešlo :wink:
Já jsem našel program http://www.firedaemon.com/ ale je za peníze :(
Amd Athlon 64 X2, ASUS M2N SLI DELUX, 2GB, Gainward 8600, Hitachi 7K250 160GB 8MB SATA
maxxis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od maxxis »

Semi píše:
maxxis píše: zkus to vložit do regeditu, start,spustit-regedit a tam nejak vsunout mezi ostatnii
Nějak přesnějc by to nešlo :wink:
Já jsem našel program http://www.firedaemon.com/ ale je za peníze :(
zkus pustit msconfig, dej start, spustit, msconfig a tam je rozbalit soubor a zkus experimentovat,ten regedit sem si splet
I5 9600kf, msi b360m, 16 Gb crucial ballistix elite , msi rtx 2060 6gb Gaming Z. Nvme adata 512 GB.
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

pokud chces mit spustenou aplikaci ikdyz neni nikdo prihlaseny, musi se spoustet jako sluzba, na to se da pouzit treba programek SRVANY (pokud program sam o sobe jako sluzba fungovat neumi), je to sice piplacka na zprovozneni, ale funguje to.
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

jen detail - "spustit aplikaci jako proces" je nesmysl... proces je spuštěná instance aplikace která běží v paměti, každá spuštěná aplikace je "jako proces". myslels asi službu, tedy viz výše
ignorelist: kremrole a dezoláti
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“