Samsung SyncMaster 793DF vs. Samsung SyncMaster 795MB

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
Fuzzi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Samsung SyncMaster 793DF vs. Samsung SyncMaster 795MB

Příspěvek od Fuzzi »

Ktery monitor by jste volili vy ? na CZC jsem se docetl ze DF je lepsi na hry ale zase MB se mi zda celkove lepsi i co se tyka maximalniho rozliseni a frekvence ... co vyna to ?
CPU AMD Athlon 64 3000+ (socket 939) BOX, MB Epox 9NPA+ Ultra - nForce4 Ultra, s.939, RAM Kingston 2x1GB DDR PC400 CL2 KHX3200AK2/2G + Kingston 2x256MB DDR PC400 CL2 KHX3200AK2/512, GPU Sapphire ATI Radeon HD 3850 512MB 669/829@720/950, PCI-E, full retail, TV tuner VGA AVer TV Hybrid + FM PCI, analogový + digitální, HDD Western Digital Caviar XL WD2500KS - 250GB SATA II 16MB, DVD-R/+R LG SuperMulti GSA-4165B ATAPI OEM DualLayer černá, myš Logitech® MX™510 Performance Optical Mouse + podložka EverGlide Destrukt, KB Genius KB-21e multimediální 21 tlačítek PS/2, sluchátka KOSS SB/40, monitor LCD LG 26" W2600HP-BF, CASE Middletower ATX EuroCase 350W P4 ML Q11, OS Windows XP - Service Pack 3
kurri
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kurri »

Ja osobne bych vzal Samsung SyncMaster 795MB,ma navic MagicBright - technologie MagicBright nabízí tři režimy pro optimální zobrazení: Text, Internet a Hra. Takže kdykoliv pracujete s textem, internetem či pohyblivou grafikou, úroveň jasu můžete jedním tlačítkem nastavit tak, aby jste měli co nejlepší požitek ze sledování.
Cpu:A64 3000+ (Win) AC 64 Ultra TC RAM:2x512MB 400DDR GeIL Value MB:MSI RS480M2-IL VGA:Sapphire Radeon X1600 Pro HDD:WD 160GB 8MB SATA Case:3R System R101 Zdroj:Chill Innovation 400W Monitor:SAMSUNG SyncMaster 997MB Sound:Creative X-Fi Repro: Elac BS 103.2
Antonín Chromý
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Antonín Chromý »

kurri píše:Ja osobne bych vzal Samsung SyncMaster 795MB,ma navic MagicBright - technologie MagicBright nabízí tři režimy pro optimální zobrazení: Text, Internet a Hra. Takže kdykoliv pracujete s textem, internetem či pohyblivou grafikou, úroveň jasu můžete jedním tlačítkem nastavit tak, aby jste měli co nejlepší požitek ze sledování.
Vzhledem k tomu, že mám stejný monitor jako ty, se divím, že přínos magic bright tolik vyzdvihuješ. Já teda MB ještě nepoužil a přijde mi to vůbec vcelku nepoužitelné. Resp. na defaultní tovární nastavení. Možná, že kdybych si s tím pohrál, tak bych se dostal do stavu, kdy by to bylo použitelné. V tomhle ohledu jsem si teď v práci měl možnost vyzkoušet několik kusů LG T710PH, kde je podobná funkce jako MB a u LG mě ty tři módy obrazu přišly využitelnější.

Tím samozřejmě nechci říct, že by ty LG byly celkově lepší než Samsungy. O tom bych dost pochyboval ale nemám možnost přímého srovnání.

Co se týče MB - dá se bez toho žít úplně v pohodě :-)
kurri
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kurri »

Antonín Chromý píše:
kurri píše:Ja osobne bych vzal Samsung SyncMaster 795MB,ma navic MagicBright - technologie MagicBright nabízí tři režimy pro optimální zobrazení: Text, Internet a Hra. Takže kdykoliv pracujete s textem, internetem či pohyblivou grafikou, úroveň jasu můžete jedním tlačítkem nastavit tak, aby jste měli co nejlepší požitek ze sledování.
Vzhledem k tomu, že mám stejný monitor jako ty, se divím, že přínos magic bright tolik vyzdvihuješ. Já teda MB ještě nepoužil a přijde mi to vůbec vcelku nepoužitelné. Resp. na defaultní tovární nastavení. Možná, že kdybych si s tím pohrál, tak bych se dostal do stavu, kdy by to bylo použitelné. V tomhle ohledu jsem si teď v práci měl možnost vyzkoušet několik kusů LG T710PH, kde je podobná funkce jako MB a u LG mě ty tři módy obrazu přišly využitelnější.

Tím samozřejmě nechci říct, že by ty LG byly celkově lepší než Samsungy. O tom bych dost pochyboval ale nemám možnost přímého srovnání.

Co se týče MB - dá se bez toho žít úplně v pohodě :-)
Urcite mas pravdu MagicBright neni nic prevratneho.Ja to obcas vyuzivam ve hrach,ale jinak ne.Kdybych mel vybrat mezi Samsung SyncMaster 793DF nebo 795MB a byla by stejna cena tak radsi vezmu 795MB.
Cpu:A64 3000+ (Win) AC 64 Ultra TC RAM:2x512MB 400DDR GeIL Value MB:MSI RS480M2-IL VGA:Sapphire Radeon X1600 Pro HDD:WD 160GB 8MB SATA Case:3R System R101 Zdroj:Chill Innovation 400W Monitor:SAMSUNG SyncMaster 997MB Sound:Creative X-Fi Repro: Elac BS 103.2
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“