Samsung SyncMaster 793DF vs. Samsung SyncMaster 795MB
Moderátor: maXXmilian
- Fuzzi
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Samsung SyncMaster 793DF vs. Samsung SyncMaster 795MB
Ktery monitor by jste volili vy ? na CZC jsem se docetl ze DF je lepsi na hry ale zase MB se mi zda celkove lepsi i co se tyka maximalniho rozliseni a frekvence ... co vyna to ?
CPU AMD Athlon 64 3000+ (socket 939) BOX, MB Epox 9NPA+ Ultra - nForce4 Ultra, s.939, RAM Kingston 2x1GB DDR PC400 CL2 KHX3200AK2/2G + Kingston 2x256MB DDR PC400 CL2 KHX3200AK2/512, GPU Sapphire ATI Radeon HD 3850 512MB 669/829@720/950, PCI-E, full retail, TV tuner VGA AVer TV Hybrid + FM PCI, analogový + digitální, HDD Western Digital Caviar XL WD2500KS - 250GB SATA II 16MB, DVD-R/+R LG SuperMulti GSA-4165B ATAPI OEM DualLayer černá, myš Logitech® MX™510 Performance Optical Mouse + podložka EverGlide Destrukt, KB Genius KB-21e multimediální 21 tlačítek PS/2, sluchátka KOSS SB/40, monitor LCD LG 26" W2600HP-BF, CASE Middletower ATX EuroCase 350W P4 ML Q11, OS Windows XP - Service Pack 3
- kurri
- Začátečník

Ja osobne bych vzal Samsung SyncMaster 795MB,ma navic MagicBright - technologie MagicBright nabízí tři režimy pro optimální zobrazení: Text, Internet a Hra. Takže kdykoliv pracujete s textem, internetem či pohyblivou grafikou, úroveň jasu můžete jedním tlačítkem nastavit tak, aby jste měli co nejlepší požitek ze sledování.
Cpu:A64 3000+ (Win) AC 64 Ultra TC RAM:2x512MB 400DDR GeIL Value MB:MSI RS480M2-IL VGA:Sapphire Radeon X1600 Pro HDD:WD 160GB 8MB SATA Case:3R System R101 Zdroj:Chill Innovation 400W Monitor:SAMSUNG SyncMaster 997MB Sound:Creative X-Fi Repro: Elac BS 103.2
- Antonín Chromý
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Vzhledem k tomu, že mám stejný monitor jako ty, se divím, že přínos magic bright tolik vyzdvihuješ. Já teda MB ještě nepoužil a přijde mi to vůbec vcelku nepoužitelné. Resp. na defaultní tovární nastavení. Možná, že kdybych si s tím pohrál, tak bych se dostal do stavu, kdy by to bylo použitelné. V tomhle ohledu jsem si teď v práci měl možnost vyzkoušet několik kusů LG T710PH, kde je podobná funkce jako MB a u LG mě ty tři módy obrazu přišly využitelnější.kurri píše:Ja osobne bych vzal Samsung SyncMaster 795MB,ma navic MagicBright - technologie MagicBright nabízí tři režimy pro optimální zobrazení: Text, Internet a Hra. Takže kdykoliv pracujete s textem, internetem či pohyblivou grafikou, úroveň jasu můžete jedním tlačítkem nastavit tak, aby jste měli co nejlepší požitek ze sledování.
Tím samozřejmě nechci říct, že by ty LG byly celkově lepší než Samsungy. O tom bych dost pochyboval ale nemám možnost přímého srovnání.
Co se týče MB - dá se bez toho žít úplně v pohodě
- kurri
- Začátečník

Urcite mas pravdu MagicBright neni nic prevratneho.Ja to obcas vyuzivam ve hrach,ale jinak ne.Kdybych mel vybrat mezi Samsung SyncMaster 793DF nebo 795MB a byla by stejna cena tak radsi vezmu 795MB.Antonín Chromý píše:Vzhledem k tomu, že mám stejný monitor jako ty, se divím, že přínos magic bright tolik vyzdvihuješ. Já teda MB ještě nepoužil a přijde mi to vůbec vcelku nepoužitelné. Resp. na defaultní tovární nastavení. Možná, že kdybych si s tím pohrál, tak bych se dostal do stavu, kdy by to bylo použitelné. V tomhle ohledu jsem si teď v práci měl možnost vyzkoušet několik kusů LG T710PH, kde je podobná funkce jako MB a u LG mě ty tři módy obrazu přišly využitelnější.kurri píše:Ja osobne bych vzal Samsung SyncMaster 795MB,ma navic MagicBright - technologie MagicBright nabízí tři režimy pro optimální zobrazení: Text, Internet a Hra. Takže kdykoliv pracujete s textem, internetem či pohyblivou grafikou, úroveň jasu můžete jedním tlačítkem nastavit tak, aby jste měli co nejlepší požitek ze sledování.
Tím samozřejmě nechci říct, že by ty LG byly celkově lepší než Samsungy. O tom bych dost pochyboval ale nemám možnost přímého srovnání.
Co se týče MB - dá se bez toho žít úplně v pohodě
Cpu:A64 3000+ (Win) AC 64 Ultra TC RAM:2x512MB 400DDR GeIL Value MB:MSI RS480M2-IL VGA:Sapphire Radeon X1600 Pro HDD:WD 160GB 8MB SATA Case:3R System R101 Zdroj:Chill Innovation 400W Monitor:SAMSUNG SyncMaster 997MB Sound:Creative X-Fi Repro: Elac BS 103.2