problém s dvd vypalovačkou LG
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- Tivan
- Nováček

-
problém s dvd vypalovačkou LG
Zdravím, mám dotaz, koupil jsem si dvd vypalovačku, přesný parametry jsou DVD RW LG GSA-4163B, zvládá číst DVD±R/±RW/RAM/ROM CDR/CDRW Bulk, ale mám problém s vypalováním videa, nejdřív bylo všechno v pořádku, ale teď když pálím nějaký video, tak mi píše, že pálení selhalo, jestli tomu dobře rozumím, tak z důvodu, že pálím pomalí dvd nebo pomalou rychlostí, video pálím 4x,rychleji je to blbý kvůli obrazu.Používám dvd shrink, ten mi video vždycky zkomprimuje a potom vypálí, komprimování je bez problémů. ale vypalování teď nejde, nevíte čím by to mohlo být?Používám většinou osmi rychlostní dvd a jak jsem říkal, pálím čtyřkou, myslíte že jí nesedí rychlost, nebo ty dvd?
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- sonoluca
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Yngwie-Malmsteen
- Nováček

Kdyz chces palit 4x, tak si na to kup taky 4x media. Jinak tam nestrkej nic jineho nez Verbatim (TY asi neseženeš). Jinak ta pomalá rychlost vzhledem ke kvalitě obrazu je pěkná blbost, já pálím video 16x a od originálu se to nijak neliší (v případě 1:1 samozřejmě). Použij nejnovější firmware A 105 a nějakou osvědčenou verzi Nera, např: 6.0.0.13.
- sonoluca
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: