Mobile Barton 2800+: problem s Power Now!

Vše o procesorech Advanced Micro Devices.

Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee

Odpovědět
kami sama
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Mobile Barton 2800+: problem s Power Now!

Příspěvek od kami sama »

mam laptop asus, chipset: sis 748, mobile barton 2800+ (2173MHz). doteraz mi funkcia Power Now! integrovana vo win xp fungovala bez problemov. v necinnosti mal processor frekvenciu 400MHz alebo 800, a potom rovno 2173. ale teraz mi ide maximalne na 800MHz. Mozem nastavit vo windowse, akoby to bol desktopove pc, ale nic. skusal som power now! od amd, ale to sa neda nainstalovat na win. xp pro. SP1, ani SP2 nemam. v com moze byt problem?
Anarki
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Anarki »

Hój
Ak to doteraz fungovalo bez problémov a ty si neurobil nijakú zmenu v biose alebo Windowse skús ho preinštalovať (ak máš tak tým čo bol pri notebooku originál aj s ovládačmi ....). Ak to nepomôže choď ho reklamovať.
Athlon 64 X2 6400 Black Edition+Zalman CNPS 9500, Abit KN9-Ultra, 4 Gb Corsair 6400C4DHX 2xWD Raptor 150GB 10krpm+ZALMAN ZM2HC2 500W Fortron 7800 GTX Asus nikdy více, Sound Blaster XFI Xtreme Music, Starší Big Tower ATX Cambridge Soundworks Gigaworks S750, 5.25 floppy, Logitech G5 Laser+Func Surface 1030 ...
kami sama
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kami sama »

ovladace, ktore boli pribalene som uz skusal. tie nefungovali. potom som hladal nieco novsie na nete, tiez nic. potom som mu dal reset, a cely system funguje bez problemov....=:) ale thx za help.
Odpovědět

Zpět na „Procesory AMD“