Velká zátěž CPU při sledování TV

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
D.U.K.E.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Velká zátěž CPU při sledování TV

Příspěvek od D.U.K.E. »

Už jsem tu to nedávno řešil, ale nějak se to zahrálo do ztracena... :( :( . Když na svém pc sleduju TV tak mi správce úloh systému ukazuje neustále 100 procent zátěže CPU. Nechápu čím to je, používám program DScaler 4.1.11. Nevíte někdo, jestli mám něco špatně zapnuté nebo kde by mohl být problém? Moc dík
messy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od messy »

Pozri si ktory proces ti to tak vytazuje. Moze to byt aj nieco uplne ine.
CPU: Athlon X2 4200+ MB: Asus M2A-VM VGA: Asus 7300gt RAM: 2*1024 A-Data 800DDR2 HDD: Samsung 250GB;
NB Acer Aspire 5024 WLMi
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Pozri si ktory proces ti to tak vytazuje. Moze to byt aj nieco uplne ine.
No předpokládám že na toto se tazatel podíval jako první.

Nemáš náhodou ještě např dole v liště u hodin aktivní rychlé spuštění původního sw? Je to blbost, ale někdy je ten sw v paměti a při puštění Dscaleru způsobuje daleko větší zátěž cpu.

Osobně bych odinstaloval všechny drivery pro tuner a hlavně SW, pokud jej tam máš. Pak nainstalovat drivery, nikoliv software a používat jen drivery + dscaler.

Používám hodně starou verzi Dscaleru 3.1.0, a nemůžu si ztěžovat.
Také dost záleží jestli máš správně zvolen chip a nastavení programu.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“