Counter Strike : Source

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Inferno
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Inferno »

Jo to mas pravdu s temi ucinky zbrani.Vono to jinac totiz nejde udelat.Protoze kdyby po kazde rane byls tuhej tak by se kempilo jeste vic nez ted.Ale ty zbrane mohli udelat jak v realu a navic by to vypadalo mnohem mnohem akcneji.A navic by to trochu na te realnosti urcite pridalo.
none.cz
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od none.cz »

Co rikate na novy update CSS , sice vychytali hitboxy ,ale prekopali totalne fyziku a pohyby postav a taky jsem si vsimnul ,ze M4 da do hlavy s helmou jen neco kolem 80 damage , takze uz to neni na 1 ranu . Fak of Valve :evil:
Inferno
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Inferno »

none.cz píše:Co rikate na novy update CSS , sice vychytali hitboxy ,ale prekopali totalne fyziku a pohyby postav a taky jsem si vsimnul ,ze M4 da do hlavy s helmou jen neco kolem 80 damage , takze uz to neni na 1 ranu . Fak of Valve :evil:
JJ ti to zase podelali.Vzdycky kdyz se updatuje tak s hruzou ocekavam co tam zase zmrsili.
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

Mam zajmavej problém s CSS. Po výměně grafiky z Radeon 9100 na FX5900sp mi hra píše 2x za sebou, že resetne video mod (což bych po výměně grafiky pochopil) ale pak napíše, že nejde nastavit video mod, protože nemam Dx7 or higher kompatibilní VGA. Mam 77.72 drivery (s 66.93 mi to dříve fungovalo). Mám se k nim vracet?
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Wixe
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wixe »

karf píše:Mam zajmavej problém s CSS. Po výměně grafiky z Radeon 9100 na FX5900sp mi hra píše 2x za sebou, že resetne video mod (což bych po výměně grafiky pochopil) ale pak napíše, že nejde nastavit video mod, protože nemam Dx7 or higher kompatibilní VGA. Mam 77.72 drivery (s 66.93 mi to dříve fungovalo). Mám se k nim vracet?
vrať se a počkej na nové :wink:
Core i5-6400 - Kingston 16 GB DDR4 - ASUS B150 PRO GAMING - MSI GTX 1050 Ti Gaming X 4 GB - Samsung 850 EVO 250 GB - WD Blue EX 1 TB - Zalman 500 W - Zalman Z3 Plus
ace
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ace »

kde zohnat nejake poriadne mapy ako v 1.6 (nuke...)
nie take ake su teraz v leveli, nechce sa mi to tu hladat, tak napiste
XuB4nU
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od XuB4nU »

ace píše:kde zohnat nejake poriadne mapy ako v 1.6 (nuke...)
no ja ted nekde cetl,ze pry uz vyslo oficialni de_inferno,ale pry je dost S*X,ze uz to neni ono.pry je lepsi verze noveho inferna od nemeckych typku,co pro zabavu predelavaji mapy...

jeste nejake zajimave linky(mozna je uz nekdo napsal)

- http://halflife2.filefront.com
- http://www.halflife2.net
- http://www.planethalflife.com
- http://www.steampowered.com
Na tomto světě jsou dva typy lidí - dobří a zlí. Ti dobří lépe spí
a ti zlí se daleko radši probouzejí.
....Woody Allen
Wixe
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wixe »

ace píše:kde zohnat nejake poriadne mapy ako v 1.6 (nuke...)
oficiální zatím neseženeš :(
Core i5-6400 - Kingston 16 GB DDR4 - ASUS B150 PRO GAMING - MSI GTX 1050 Ti Gaming X 4 GB - Samsung 850 EVO 250 GB - WD Blue EX 1 TB - Zalman 500 W - Zalman Z3 Plus
ace
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ace »

niekde som stiahol dust3, inferno, 3rd street...
na niektorych mi nesli boti a ostatne mi vypisovali unknow navigation format. co s tym tie povodne ma uz nebavia, dajte nejaky odkaz na lepsie mapy
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

ace píše:niekde som stiahol dust3, inferno, 3rd street...
na niektorych mi nesli boti a ostatne mi vypisovali unknow navigation format. co s tym tie povodne ma uz nebavia, dajte nejaky odkaz na lepsie mapy
to jsou mapy, ktere originalne v csku nejsou, takze ti boti tam nemaji naprogramovany waypointy, proto nejedou. kdyz nebavi normal mapy s botama, proc to nezkusis se skutecnyma hracema? :-)
Wixe
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wixe »

ace píše:niekde som stiahol dust3, inferno, 3rd street...
bohužel nic moc neseženeš (pokud vůbec) s waypointy kromě těch oficiálních :roll:
DIVAD
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od DIVAD »

si to kup a mas vystarano ale css je shitka,cs1.6 je nejlepsi
Wixe
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wixe »

DIVAD píše:si to kup a mas vystarano ale css je shitka,cs1.6 je nejlepsi
to už tu bylo několikrát řečeno :roll: . btw jak víš, že to nemá originál?? :roll:
DIVAD
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od DIVAD »

nekto to smazal... ale psal ze se jedna o piratskou verzi,uz nevim jak to presne bylo,nechci kecat
DIVAD
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od DIVAD »

jinak pro csskare ,mam tu pro vas nove mapky ktere delal muj byvalej kamos z klanu tak vam preji prijemnou zabavu http://css.1site.cz/
Wixe
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wixe »

DIVAD píše:nekto to smazal... ale psal ze se jedna o piratskou verzi,uz nevim jak to presne bylo,nechci kecat
ok to jsem nepostřehl, ale i kdyby si ji koupil, tak mu to moc nepomůže...
ace
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ace »

v LEVELi pisali ze uz bude mozne hrat vsetky mapy z CS 1.6 aj v CS:Source. neviete ci sa budu dat zohnat aj s waypointami?
alebo ak sa na nete objavili nejake nove mapy hodte link
Wixe
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wixe »

ace píše:v LEVELi pisali ze uz bude mozne hrat vsetky mapy z CS 1.6 aj v CS:Source. neviete ci sa budu dat zohnat aj s waypointami?
na co link zas :evil: . všechny oficiální mapy do CS:S stáhneš přes Steam ...
shot3k
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shot3k »

Wixe píše:
ace píše:v LEVELi pisali ze uz bude mozne hrat vsetky mapy z CS 1.6 aj v CS:Source. neviete ci sa budu dat zohnat aj s waypointami?
na co link zas :evil: . všechny oficiální mapy do CS:S stáhneš přes Steam ...
Taky bych si už chtěl vyzkoušet de_nuke v sourcu :)
Wixe
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wixe »

shot3k píše:
Wixe píše: na co link zas :evil: . všechny oficiální mapy do CS:S stáhneš přes Steam ...
Taky bych si už chtěl vyzkoušet de_nuke v sourcu :)
jo, ale až budou, tak budou :wink:
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“