Modra smrt po prihlasejini do xp - vyreseno LOCK pls
Moderátor: Loki5567
- Holda
- Středně pokročilý

Modra smrt po prihlasejini do xp - vyreseno LOCK pls
Cus,mam WinXP SP2 a mam problem,kdyz pri prihlaseni zmacknu svoji ikonku, tak je okamzite modra obrazovka,ale tak restartuje se tak rychle ze nevim co tam pise....Nahral jsem pred tim jiny ovladace na grafiku,ale slo mi to par restartu s nima...V nouzaku to dela pri bootovani,to jsem vyresil tak ze jsem disk hodil jinam s tim, ze budu faormatovat,ale scandisk mi na nem neco opravil a dostal jsem se aspon do nouzoveho rezimu,odinstaloval jsem ty drivery,nicmene to dela porad,tak uz nevim 
Naposledy upravil(a) Holda dne pát 2. zář 2005, 18:11, celkem upraveno 1 x.
.
- Cici
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Recon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
start>programy>příslušenství>systémové naástroje>obnova... to je možnost, ale modrá smrt je spíš zpusobena chybou ovladaču či chybou samotného HW, takže bych spíš zkousil obnovu, pokud nepomůže format, pak je chyba v sestavě. Prvním kde začni je memtest na RAMky, pak ověř zdroj, pak už to muže být cokoliv, zkus odpojit grafiku. Pokud by ani to nepomohlo tak zakladka či procesor.
- Holda
- Středně pokročilý

- Recon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
no zkus vyměnit co mužeš nekde splašit, třeba i HDD. Cokoliv, muže to pusobit jakýkoliv HW. Uvidíme co bude po formátu, pak uvidíme.Holda29 píše:jj,grafika me uz napadla,ale dela to i s jinou,zdroj je 550W tak to snad taky ne,zkousel jsem cpu na fsb 100 a taky nic....uvidim memtest a format
to be continue
- Holda
- Středně pokročilý

- Dony
- Středně pokročilý

- Holda
- Středně pokročilý