Modra smrt po prihlasejini do xp - vyreseno LOCK pls

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows XP, Windows 2000 a Windows NT.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Modra smrt po prihlasejini do xp - vyreseno LOCK pls

Příspěvek od Holda »

Cus,mam WinXP SP2 a mam problem,kdyz pri prihlaseni zmacknu svoji ikonku, tak je okamzite modra obrazovka,ale tak restartuje se tak rychle ze nevim co tam pise....Nahral jsem pred tim jiny ovladace na grafiku,ale slo mi to par restartu s nima...V nouzaku to dela pri bootovani,to jsem vyresil tak ze jsem disk hodil jinam s tim, ze budu faormatovat,ale scandisk mi na nem neco opravil a dostal jsem se aspon do nouzoveho rezimu,odinstaloval jsem ty drivery,nicmene to dela porad,tak uz nevim :(
Naposledy upravil(a) Holda dne pát 2. zář 2005, 18:11, celkem upraveno 1 x.
.
Cici
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cici »

Zkus obnoveni systému. Dej to daleko před. Mě to mockrát pomohlo. :)
MSI 648 Max, Intel Pentium 4C 2,4 GHz (2411@2534) Northwood, ATI Radeon 9800 Pro, 512 MB DDR RAM, Genius SW-5.1 Home Theater
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

:oops: Jak? :oops:
.
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

start>programy>příslušenství>systémové naástroje>obnova... to je možnost, ale modrá smrt je spíš zpusobena chybou ovladaču či chybou samotného HW, takže bych spíš zkousil obnovu, pokud nepomůže format, pak je chyba v sestavě. Prvním kde začni je memtest na RAMky, pak ověř zdroj, pak už to muže být cokoliv, zkus odpojit grafiku. Pokud by ani to nepomohlo tak zakladka či procesor.
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

jj,grafika me uz napadla,ale dela to i s jinou,zdroj je 550W tak to snad taky ne,zkousel jsem cpu na fsb 100 a taky nic....uvidim memtest a format
.
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

Holda29 píše:jj,grafika me uz napadla,ale dela to i s jinou,zdroj je 550W tak to snad taky ne,zkousel jsem cpu na fsb 100 a taky nic....uvidim memtest a format
no zkus vyměnit co mužeš nekde splašit, třeba i HDD. Cokoliv, muže to pusobit jakýkoliv HW. Uvidíme co bude po formátu, pak uvidíme.

to be continue :)
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

Pa pa data,jak narvu 160GB na 80 disk to nevim :( asi nakoupim dvd...Zitra dam vedet no
.
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

zkus v nouzáku vytvořit nový účet a přihlásit se na něj, třeba máš nějakej binec v profilu
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

Dobra diky za rady az budu doma tak to zkusim,formatovat se mi vazne nechce :sad:
.
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

Super uz jedu,nejdriv jsem konecne zjistil ze to byl konflikt zarizeni,lae nevim jakych,pomohlo obnoveni,jsem lama.Diky a :lock:
.
Odpovědět

Zpět na „Windows XP, 2000, NT“