Nápad : VYčištění a použití lepší pasty pod heatspreader

Vše o procesorech Advanced Micro Devices.

Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee

Odpovědět
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Nápad : VYčištění a použití lepší pasty pod heatspreader

Příspěvek od spirit64 »

Tak mě napadlo, že bych u svého a64 2800+ Newcastle, oddělal heatspreader, a dal bych tam řekněme lepší pastu. První otázkou je, jestli tam nebudou větší problémy s tím procesorem a pastou napatlanou na něm okolo krytu jádra, než třeba u AXP, kvůli vodivosti atpatp. Taky by mě zajímalo, vím že na to není ten kryt stavěný, jestli jde ten A64 chladit chladičem bez htspr. A kdyby jo, myslíte že by se chladil lépe ? a není to třeba úplná blbost ?
Shoorty
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shoorty »

Samozrejme ze ho ide chladit aj bez Hs , 2-3 dole ti za to stoja? A staci troska nesikovnosti a odlmonis alebo odrezes aj tie tranzistory okolo jadra :wink: Myslim ze sa to stalo Jirku Drakovi
...
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Highlander »

je to nesmysl,tohle delat.......rozdil tam bude tak 1 stupen.....a to bych počítal za chybu měření....

fakt se to nevyplati,akorat to poškodíš a pak seš v pr*** :x

se mrkni na OCguru....tam to už hodně lidí zkoušelo a vysledek byl =0
eraser007
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eraser007 »

ako sa pise vyssie, a k tomu prichadzas o zaruku ! :!: :dontgetit:
NB : Asus A6Km Q-0010
HID : Logitech DFP SOUND : Logitech Z-2300, Sennheisers PX 100, Creative SB 5.1 Surround USB
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

to byl asi jeden z těch blbejch nápadů. Mno jo, jen jsem si říkal že bych třeba dal jinou pastu pod heatspreader, aby to lépe vodilo :-) že příjdu o záruku, to je jasný (stejně by mě zajímalo, jak to poznají v případě zpětného kvalitního přilepení) a jinak chladit samotného asi je taky blbost. Děkuji za názory
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Highlander »

já jsem tohle taky zkoušel ....ale ne s Athlonem64 ale se starym Pentiem....a vysledek byl uplně stejnej,i když jsem tam dal tu nejlepsi pastu co vubec byla na trhu....proste akorat prodrbanej čas:(....
Odpovědět

Zpět na „Procesory AMD“