Epox 8RDA3I Neustale svíticí PWR LED !!
Moderátor: Eddward
- Winchester
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
Epox 8RDA3I Neustale svíticí PWR LED !!
Mam problem, když vypnu PC tak mi stale svítí Power LED. Na me staré desce ECS jsem měl tento problem také. Nyní mám desku Epox 8RDA3I nForce2 a kromě procesoru a disků jsem vyměnil všechny kompomenty. Tak važně nevim jestli jsem smolař nebo je haček někde jinde. Momentalní řešeni je, že led je odpojena. Předem dík za rady.
AMD Athlon X2 5400+ Black Edition, MSI Geforce 9600GT 512Mb, HDD Seagate\maxtor diamond 22 500GB, RAM 2x 1GB DDR2 800mhz, Zdroj CHIEIFTEC 450W, Case CHIEIFTEC.
- brin
- Začátečník
-
- Winchester
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
- Shoorty
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Winchester
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
Shoorty píše:Tusim ze Luks mal takyto isty problem na tejto doskeNemas to nejak blbo zapojene?
Rider008 píše:otoc konektor a zapoj to
To jsem take zkoušel, ale to pak nesviti vubec. Z koušel jsem to i na jine conektory, ale bez vysledku.

AMD Athlon X2 5400+ Black Edition, MSI Geforce 9600GT 512Mb, HDD Seagate\maxtor diamond 22 500GB, RAM 2x 1GB DDR2 800mhz, Zdroj CHIEIFTEC 450W, Case CHIEIFTEC.
- Oldboy
- Začátečník
- Rider008
- Začátečník
- XPM
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Winchester
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
To je vycemeně možny, protože mam rychle spuštění na klavesnici, ale svítila i když jsem to nastavene neměl a svitila mi na stare desce ktera to ani nepodporovala.XPM píše:téééda vy jste expertiTa ledka indikuje že deska je připravena na rychlé zapnuté buď myší. klávesnicí atp. Požadované parametry lze nastavit v BIOSu.

- XPM
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
mě zase svítí ledka přímo na desce, a když zapnu komp začne svítit i druhá, takže imho normálníWinchester píše:To je vycemeně možny, protože mam rychle spuštění na klavesnici, ale svítila i když jsem to nastavene neměl a svitila mi na stare desce ktera to ani nepodporovala.XPM píše:téééda vy jste expertiTa ledka indikuje že deska je připravena na rychlé zapnuté buď myší. klávesnicí atp. Požadované parametry lze nastavit v BIOSu.

- no_-_name
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Winchester
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
Jo to znam, Maji to ASUS co vim, ale ta je dobra tak na poznani kdy se ti vybijou kondenzatory na desce po odpojeni ze site. Co jsem vyděl teda.XPM píše:mě zase svítí ledka přímo na desce, a když zapnu komp začne svítit i druhá, takže imho normálníWinchester píše: To je vycemeně možny, protože mam rychle spuštění na klavesnici, ale svítila i když jsem to nastavene neměl a svitila mi na stare desce ktera to ani nepodporovala.

- Winchester
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
Myslim že to muj problem nevyreší. Kapanek mimo mísu.no_-_name píše:ja mam v routeru modre podsvicenej disk s oknem,takze je to taky brutalitka na nocmam pres to obcas hozenej casak, ptz router moc nevypinam abych si tam dal vypinac
(musim prece viset na pc tuningu ne ?
)

- Oldboy
- Začátečník
Já mám také na Epoxovi zapnuté v BIOSU "POWER ON" Hot Key a zapínám kompl Ctrl+F1. Jenže mě nikdy Power LEDka nesvitila při vypnutém komplu a ať koukám do BIOSu a manuálu desky jak koukám nic není čim bych mohl indikaci LEDkou zapnou/vypnout nenacházím.... Možná můj 8RDA3+ je trochu jinej než Winchesterův...XPM píše:téééda vy jste expertiTa ledka indikuje že deska je připravena na rychlé zapnuté buď myší. klávesnicí atp. Požadované parametry lze nastavit v BIOSu.
Naposledy upravil(a) Oldboy dne pát 2. zář 2005, 09:26, celkem upraveno 1 x.
E6550 (500x7) & FX-57 & XP1600+ & Pentium III 600