Epox 8RDA3I Neustale svíticí PWR LED !!

Pro procesory AMD Athlon, Athlon XP, Duron a Sempron.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
Winchester
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Epox 8RDA3I Neustale svíticí PWR LED !!

Příspěvek od Winchester »

Mam problem, když vypnu PC tak mi stale svítí Power LED. Na me staré desce ECS jsem měl tento problem také. Nyní mám desku Epox 8RDA3I nForce2 a kromě procesoru a disků jsem vyměnil všechny kompomenty. Tak važně nevim jestli jsem smolař nebo je haček někde jinde. Momentalní řešeni je, že led je odpojena. Předem dík za rady.
AMD Athlon X2 5400+ Black Edition, MSI Geforce 9600GT 512Mb, HDD Seagate\maxtor diamond 22 500GB, RAM 2x 1GB DDR2 800mhz, Zdroj CHIEIFTEC 450W, Case CHIEIFTEC.
brin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od brin »

muzes mit treba zapnutou tu diodu v biosu (ale asi nemas:). Me to taky nekdy dela na asusu, ale vetsinou jen kdyz to vypnu jaksi neregulerne... Je to tak dulezity??
Winchester
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

No řekněmě že v biosu jsem nic nenašel a misto ty klasicky led jsem tam dal čirou modrou, tak mi to svítí přes pul pokoje, což mě se*e. :wink:
AMD Athlon X2 5400+ Black Edition, MSI Geforce 9600GT 512Mb, HDD Seagate\maxtor diamond 22 500GB, RAM 2x 1GB DDR2 800mhz, Zdroj CHIEIFTEC 450W, Case CHIEIFTEC.
Shoorty
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shoorty »

Tusim ze Luks mal takyto isty problem na tejto doske :) Nemas to nejak blbo zapojene? :?
...
Rider008
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rider008 »

otoc konektor a zapoj to
Winchester
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Shoorty píše:Tusim ze Luks mal takyto isty problem na tejto doske :) Nemas to nejak blbo zapojene? :?

Rider008 píše:otoc konektor a zapoj to

To jsem take zkoušel, ale to pak nesviti vubec. Z koušel jsem to i na jine conektory, ale bez vysledku. :wink:
Oldboy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Oldboy »

Tyhle desky to dělávaly, prohledej pořádně fórum základovek s A
E6550 (500x7) & FX-57 & XP1600+ & Pentium III 600
Rider008
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rider008 »

aj mne neustale svieti zelena power led, lenze mne to nevadi :)
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

téééda vy jste experti :twisted: Ta ledka indikuje že deska je připravena na rychlé zapnuté buď myší. klávesnicí atp. Požadované parametry lze nastavit v BIOSu.
Obrázek
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
Winchester
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

XPM píše:téééda vy jste experti :twisted: Ta ledka indikuje že deska je připravena na rychlé zapnuté buď myší. klávesnicí atp. Požadované parametry lze nastavit v BIOSu.
To je vycemeně možny, protože mam rychle spuštění na klavesnici, ale svítila i když jsem to nastavene neměl a svitila mi na stare desce ktera to ani nepodporovala. :wink:
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

Winchester píše:
XPM píše:téééda vy jste experti :twisted: Ta ledka indikuje že deska je připravena na rychlé zapnuté buď myší. klávesnicí atp. Požadované parametry lze nastavit v BIOSu.
To je vycemeně možny, protože mam rychle spuštění na klavesnici, ale svítila i když jsem to nastavene neměl a svitila mi na stare desce ktera to ani nepodporovala. :wink:
mě zase svítí ledka přímo na desce, a když zapnu komp začne svítit i druhá, takže imho normální :wink:
Obrázek
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
no_-_name
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no_-_name »

ja mam v routeru modre podsvicenej disk s oknem,takze je to taky brutalitka na noc :lol: mam pres to obcas hozenej casak, ptz router moc nevypinam abych si tam dal vypinac :oops: (musim prece viset na pc tuningu ne ? :D )
Winchester
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

XPM píše:
Winchester píše: To je vycemeně možny, protože mam rychle spuštění na klavesnici, ale svítila i když jsem to nastavene neměl a svitila mi na stare desce ktera to ani nepodporovala. :wink:
mě zase svítí ledka přímo na desce, a když zapnu komp začne svítit i druhá, takže imho normální :wink:
Jo to znam, Maji to ASUS co vim, ale ta je dobra tak na poznani kdy se ti vybijou kondenzatory na desce po odpojeni ze site. Co jsem vyděl teda. :wink:
Winchester
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

no_-_name píše:ja mam v routeru modre podsvicenej disk s oknem,takze je to taky brutalitka na noc :lol: mam pres to obcas hozenej casak, ptz router moc nevypinam abych si tam dal vypinac :oops: (musim prece viset na pc tuningu ne ? :D )
Myslim že to muj problem nevyreší. Kapanek mimo mísu. :lol: :lol:
Oldboy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Oldboy »

Já mám také na Epoxovi zapnuté v BIOSU "POWER ON" Hot Key a zapínám kompl Ctrl+F1. Jenže mě nikdy Power LEDka nesvitila při vypnutém komplu a ať koukám do BIOSu a manuálu desky jak koukám nic není čim bych mohl indikaci LEDkou zapnou/vypnout nenacházím.... Možná můj 8RDA3+ je trochu jinej než Winchesterův...
Naposledy upravil(a) Oldboy dne pát 2. zář 2005, 09:26, celkem upraveno 1 x.
E6550 (500x7) & FX-57 & XP1600+ & Pentium III 600
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Přesunuto do příslušné sekce. Hardwarově orientované dotazy dávejte do příslušných sekcí, a ne na smeťák !.
show must go on..
Odpovědět

Zpět na „Socket A a Slot A“