Notebooky SAGER

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
totot
Začátečník
Začátečník

Notebooky SAGER

Příspěvek od totot »

Zdravim

ma/mal niekto z vas notebook SAGER? Ako ho hodnite?

dik
Xfiler
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xfiler »

tak to sem jeste neslysel ... :?
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

pridavam se k Xfillerovi :) .
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
nicitel
Nováček
Nováček

Re: Notebooky SAGER

Příspěvek od nicitel »

Zdravim, premyslim nad koupi ntb znacky Sager (konkretne NP2098), v USA (kde jsem prave na "dovolene") vychazi na krasnych 15 000kc. Parametry je mi vice nez sympaticky, avsak ta znacka mi dela trochu starosti, protoze jsem se s ni nikdy nesetkal a ani jsem o ni na webu nic moc nenasel (zadnou recenzi).
Kdyby tedy nekdo mel zkusenosti s touto znackou a mohl se podelit byl bych velice potesen :-) .
smoula
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od smoula »

Nad tím Sagerem co jsi uvedl bych nepřemýšlel.Když už jsi v USA tak kup něco pořádnýho,ořezátko HD 4650 seženeš i u nás.Sager jakožto notebooky jsou známý především v USA,srovnávat by se dali s Gateway a jimi podobnými,u nás Umax.
Poohledni se třeba po Alienwarech nebo Asusu G50.Ten Asus má především libovou cenu.
polo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od polo »

SAGER je to iste ako Gateway a podobne su pomerne znamy ale iba v USA je to priklad booku ktory sa predava pod 30 znackami je to nieke Clevo alebo iny Cinksy vyrobca...

Ak chces nieco co aj vydrzi tak vyberaj book so zarukou uplatnitelnou v CR..(Toshiba,asus, Lenovo vyssie rady atd. )
'Cause life is like a game sometimes
nicitel
Nováček
Nováček

Příspěvek od nicitel »

Dik za postrehy/napady/doporuceni. Nakonec sem koupil MSI GX620 za 700 dolaru. Neni to sice zadne delo, ale te cene neslo odolat. Zatim velice spokojen.
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“