externi ctecka 16in1 Trust CR-1200

Vše ostatní - tiskárny, skenery, zdroje, klávesnice, myši, herní zařízení, skříně a další.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
petr.603
Nováček
Nováček

externi ctecka 16in1 Trust CR-1200

Příspěvek od petr.603 »

Mam tuhle ctecku a za boha ji nemuzu rozjet.Mam Winxp SP1,ovladac neni zadny potreba,i na cd se pise "napred pripojte zarizeni" a stejne je na nem jen ovladac na win98. Kdyz ji pripojim napise to klasicky nalezen novy hardware,jenze pak vyskoci vpravo dole takova ikona usb a "zarizeni pripojene .... ... nepracuje sprave" ,je oznaceno jako nezname zarizeni.Kdyz dam treba pridat novy hardware,najde mi to to "nezname zarizeni" a pri instalaci ovladace to napise ze zadny vhodnejsi neni a ze zarizeni pracuje spravne.Jenze nepracuje.. :sad: Nenapada vas nehoko jak tohle vyresit? Mam desku Asus A7V880 bios 1010.002, vsechno jsem nastavil na vychozi nastaveni,zrusil pretaktovani.. nainstaloval komplet nove windows se vsemi ovladaci v aktualnich verzich a problem stale pretrvava.. Ctecka mi fungovala jen jednou par minut.. pote vyskocila ta hlaska zarizeni nepracuje spravne a uz ej to v pr... :sad:
xIndian
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xIndian »

No. Zkus jí odebrat ze systému, nasledně odpojit a připojit na jinej konektor a restart. Pak znova nainstalovat. Taky zkontroluj správné zapojení konektorů.
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

To se snažíš instalovat ovladač pro Win98 do XPček ? Zajímavej přístup... :roll: Jinak, zkus aktualizovat na SP2.
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
petr.603
Nováček
Nováček

Příspěvek od petr.603 »

to xIndian: To jsem samozrejme zkousel, 1 USB port vzadu a 2 vpredu.. Odebrat,odpojit,restartovat,dat do jineho.. zase to zacne instalovat a pak napise ze zarizeni nepracuje spravne...
to TomV: No kdyz uz jsem mel to CD v ruce dival jsem se co na nem je a kdyz uz me vsechny napady selhaly zkousel jsem ho nainstalit :-D ,ale stejne to neslo...
Myslis ze SP2 pomuze? Moc se mi do pc cpat nechce.. Asi uz s nim nebudou problemy jak driv ale stejne.
masakr_cz
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od masakr_cz »

kamos ma tuhle ctecku, ma SP2 a neni jedinej problem
petr.603
Nováček
Nováček

Příspěvek od petr.603 »

Tak uz vim v cem byla chyba! Po treti preinstalaci windows + instalaci SP2 ctecka opet nejela. :o Na jinem pc s WinxP sla ok.Az kdyz jsem v biosu zakazal podporu USB 2.0 tak ctecka jede jak hodinky.Zkousel jsem i nekolik dalsich biosu desky a vsude pretrvava stejny problem.USB musi byt povoleny jen jako 1.1 A pritom vse jine na USB u tehle desky jede jak ma i bez omezeni rychlosti.. Zvlastni ale uz to neresim.. :x
Odpovědět

Zpět na „Ostatní hardware“