Doom 3
Moderátor: Baneshee
- mr_sheen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jo prijed si to poslechnout na Z680-THX dela sve:)- a uvidis co je strach hrat to sam 
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
- AlesShi
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- mr_sheen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jojo stim zvukem to je uplne jiny zazitek,at si rika kdo chce co chce,ta atmosfera je paradni! 
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
- Smeli
- Začátečník

-
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Na tak easy hru jako je Dom3 chaty?Smeli píše:Asi budu teď vypadat jako magor, ale můžete mi někdo poradit, jak mám zabít toho bosse co je v Hell? Zkoušel jsem i chaety, vystřílím do něj celý arsenál a on žije(střílím do něj když vyvolává ty "světlušky")...
- Cici
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Už si to nepamatuju, ale nemá se střílet do toho modrýho světla, když dělá švětlušky.Dzin píše:Na tak easy hru jako je Dom3 chaty?Smeli píše:Asi budu teď vypadat jako magor, ale můžete mi někdo poradit, jak mám zabít toho bosse co je v Hell? Zkoušel jsem i chaety, vystřílím do něj celý arsenál a on žije(střílím do něj když vyvolává ty "světlušky")...střilej v momentě kdy vyvoláva svetlušky do toho hrbu co má na zádech
MSI 648 Max, Intel Pentium 4C 2,4 GHz (2411@2534) Northwood, ATI Radeon 9800 Pro, 512 MB DDR RAM, Genius SW-5.1 Home Theater
- Smeli
- Začátečník

-
- tom01
- Mírně pokročilý

2 dny hraní a konec
Nevim čim to je, hrál jsem to 2 dny, pak k tomu přijdu třetí den a grafika v háji, jen jakoby obrysy místo postav, baterka nic neosvítí...zkusil jsem všelijaký přenastavení, reinstalaci a nic...nechápu co to je
když to 2 dny fachalo normál
- trodas
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- tom01
- Mírně pokročilý

- kuavik
- Mírně pokročilý

- spirit64
- Mírně pokročilý

tak co jsem dohrál DOOM3 se sluchádlama, tka to bylo fakt maso
tato hra do mě nejvíc e ze všech her vlila strach (ale úplně nejvíc jsem se bál na začátku, protože když je někde mocná brutální vřava s BFG tak se moc nebojíte, ale když jdetee baterkou do zombíka v tmě, to je žůžo. Hrál jsem to teda s R9200 takže nic moc
ale jinak zvuk super, slibuju, že až budu mít doladěnou sestavu (6800LE, DFI Lanparty, vodní chlazení, 1 GB Ram, Creative 5.1) tak to zapářnu znova a to bude ono 
- kuavik
- Mírně pokročilý

moje rec, a navic hrat to jen s brokarnou je naprosty psycho, tedy az po peklo, v nem uz to jde s brokovkou hodne ztezka. ono je dost mozne, ze se clovek zacne nudit, kdyz kropi povrch zemsky s raketometem apod., ale jak rikam brokovka, a samozrejme pilkaspirit64 píše:tak co jsem dohrál DOOM3 se sluchádlama, tka to bylo fakt masotato hra do mě nejvíc e ze všech her vlila strach (ale úplně nejvíc jsem se bál na začátku, protože když je někde mocná brutální vřava s BFG tak se moc nebojíte, ale když jdetee baterkou do zombíka v tmě, to je žůžo. Hrál jsem to teda s R9200 takže nic moc
ale jinak zvuk super, slibuju, že až budu mít doladěnou sestavu (6800LE, DFI Lanparty, vodní chlazení, 1 GB Ram, Creative 5.1) tak to zapářnu znova a to bude ono
a baterka rulezz, bliknu do rohu = cisto, bliknu tam podruhe = zombik = infarkt
edit// i kdyz uznavam, ze kdyz se mi to stalo po padesaty, tak jsem se lekl trosicku mene
Naposledy upravil(a) kuavik dne pon 5. zář 2005, 21:29, celkem upraveno 1 x.
- Joži
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- spirit64
- Mírně pokročilý

- Derec
- Začátečník

- Dzin