Siemens CX70 sw k PC

Mobilní telefony, PDA a MDA zařízení.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
12345
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Siemens CX70 sw k PC

Příspěvek od 12345 »

Vlastním tento telefon a potřebuju nějaký software pro propojení s PC!!! Mobile Phone Manager mi jde, ale na CX65 na té 70 to nefrčí.. prosím poraďte nějaký dobrý program abych mohl nahrávat do telefonu temata, pozadí... atd..

data exchange software taky nejde! dík za radu a když tak hoďte i odkaz kde ho mohu stáhnout...
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

Neda se stahnout nejakej soft ze stranek Siemensu? Ten by mel fungovat zarucene.
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
12345
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 12345 »

hmm.. ta jsou ty dva co jsem zmínil předtím a nejdou... :( čili potřebuju nějaký jiný!!!
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Tak muzes zkusit treba MobilEdit! ale nevidim jedinej duvod proc by ten soft od Siemensu nemel fungovat CX70 = CX65 + PTT, pres co to pripojujes? A co to presne dela?
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Obrázek
12345
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 12345 »

prostě strčím ten kabel do CX65 a normálně mi všechno najede.. v tom MPM a strčím tam CX70 a jenom to ukáže prosím čekejte a potom to napíše nějakou hlášku... a slyšel jsem už od více lidí že to nefunguje u té 70!!
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

http://communications.siemens.com/cds/f ... 10,00.html tady pisou ze ten soft by mel bejt pro CX65, CX70 a C65 stejnej - takze nechapu proc to nejede - zkus napsat do Siemensu nebo zkusit nejakej soft ne od nich - ten MobilEdit! je asi nejlepsi.
Obrázek
Loony
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Loony »

skus SiMoCo - siemens mobile control, stahnut si ho mozes tu
AMD Athlon64 3200+ Venice:: MSI K8N Neo4:: ATISAPPHIREX800GTO:: GoodRam2x512mb 2.5-3-3-8:: HITACHI P7K500 500GB::
DREAM YOUR DREAM
12345
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 12345 »

No tak jsem si stáhl ten MobilEdit a jde to v pohodě!! A z toho odkazu od Don Martinez jsem si stáhl to MPM a stejně to nejde!!! Je to nějaké divné!
Odpovědět

Zpět na „Mobilní telefony a PDA/MDA“