Záznam ze Sony DCR-HC40E do PC

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
lMarky
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Záznam ze Sony DCR-HC40E do PC

Příspěvek od lMarky »

Nejprve musím upozornit, že jsem v tomhle absolutní lama :oops:

Mám tuhle kameru, záznam na MiniDV kazetě a potřebuji ho dostat do digitálního formátu na PC.. A zajímalo by mě co všechno budu muset koupit, pže jsem pochopil, že přes USBčko to tam asi (? :oops:) neprorvu.. V manuálu ani od tech. podpory Sony jsem se nic nedozvěděl (akorát, že to jde přes Ulead VideoStudio nebo Pinnacle Studio Plus).. Díky za všechny rady..
ThomasTT
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ThomasTT »

Musíš si koupit FireWire kabel 6p-4p (6-4) (6/4), taky mám sony a taky jsem si ho musel koupit, a musíš mít v compu FireWire vstup.
Core i5-750 na Asrock P55 Deluxe3, Kingston 2x2GB, QuadroFX 1500 256MB, Munli MuchTV, SB X-Fi Fatal1ty Pro, Seasonic 500W, HDD 120GB + 500GB + 80GB
lMarky
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lMarky »

ThomasTT píše:Musíš si koupit FireWire kabel 6p-4p (6-4) (6/4), taky mám sony a taky jsem si ho musel koupit, a musíš mít v compu FireWire vstup.
je to tenhle? http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=22113

a pak už se to jenom nahraje např. přes to VideoStudio..?
ThomasTT
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ThomasTT »

jojo, to je přesně ono.
Core i5-750 na Asrock P55 Deluxe3, Kingston 2x2GB, QuadroFX 1500 256MB, Munli MuchTV, SB X-Fi Fatal1ty Pro, Seasonic 500W, HDD 120GB + 500GB + 80GB
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“