Mam tady pro vás screeny vymodelovanýho boxu na ty radiátory. Jde mi o to oplechování. Ta přední strana je mi jasná že takhle zůstane - moc se mi to líbí. Díky Luke_chiptuning - je to z tý tvojí TATTOO kolekce
(Ty dirky na okrajích jsou na šroubky. Jen tak pro úplnost...
Jde mi ale o ty boky. Nebude to sloužit jako větrací otvody ale bude tam modrý podsvícený plexi. Vymyslel jsem tohle a taknějak - no - nevim. Posuďte. Čekam kritiku a doufam že když se to nebude líbit (ty boky) tak i nějaký nápady
Na tom zadku jsou díry na vývody a jinak nic, protože mi to přijde takový zbytečý a možná i divný tam něco vyřezat. Nicméně kdyby byly zase nějaký pěkný nápady tak se nebránim.
Jinak bude to z 1,5mm Al plechu řezanýho na laseru, takže neni problém tam říznout cokoliv.
PS: K tej objednávce z Casemodding.cz. Jak jsem již psal (myslim), tak jsem to poslal na tu reklamaci. Asi za tejden mi volali z casemoddingu, že už to vyřídili a dali na poštu, a že se moc omlouvají. Za pár dní mi to přišlo komplet vyreklamovaný a v pořádku.
Takže to je k tomu jak na Casemoddingu zacházejí se zákazníkem. K mé plné spokojenosti dobře
END