ach jo,naivni opravdu nejsem, tohle je o celkovem pristupu a praci s pc = system, prohlizec, ochrana, netvrdim ze mam dokonale zabezp. komp., ale snazim se, a kdyz ti nestaci spybot apod. tak treba MSantispyware, trojan remover, taky bez problemu,Recon píše:tak k tomuto jenom . Ty si najivní až na pudu, ty si myslíš že když ti Adaware nebo spybot nic nenajde tak že to máš čistý?? hele říkám ti že je hezký v něco věřit, ale nic se nemá přehánět. Jediný systém který je čistý je ten co je nově nainstalovany a nebyl připojen k netu. Tyto dva programy nejsou zrovna best, spíš budget. Je to free takže od toho moc nečekej. Jinak nebezpečné je defakto i blbé activeX třeba flash. Takže takové hlášky já jsem spokojen mám čistý komp na to nespolíhej a moc tomu nevěř.
ale vecny skeptik zvykly na tuny balastu z pochybnych webu, asi stejne nikdy neuveri, doporucuju se mrknout sem http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=31376 a vyzkouset, a treba zmenis nazor, ale tahle diskuze je opravdu trochu mimo tema