Mam v notebooku vypalku Slimtype DVDRW SOSW-8525, udajne by mala vediet aj DL. Akosi ma vsak nechce posluchat ??? . DVD-R pali len rychlostou 2,pri rychlosti 4 mi len znici medium, nestiha nacitat.
Najviac ma vsak se*ie, ze odmieta komunikovat Decrypterom a vzdy vyhodi nasledovnu hlasku:
Asi mam nieco zle nastavene, alebo uz neviem ....
Ma niekto nejaky napad ? Ten notas je absolutne novy.
Tady najdeš jeden zajímavej prográmek, respektive dva, zkus je. Dokážou najít a odstranit problémy s ovladači mezi vypalovačkou a základní deskou či systémem.
Jmenuje se Clean pack.
Prax je taka, ze DL media vypalene decrypterom su kompatibilne skoro so vsetkymi stolnymi prehravacmi.
Pri napaleni NEROM pri presune do druhej stopy DL media v stolnych prehravacoch dochadza k viditelnemu seku a v horsom pripade to neprehra.
No já nevím, tohle se mi nezdá. Software nemá vliv na způsob zápisu, pouze v případě, že je k dispozici nějaká volba, např. bitsetting, nebo něco podobného.
kolikrát se mi stalo (už je to hodně dlouho ), že dvd-video (SL) vypálený v neru se ke konci trhalo (a nejsem sám), nebo se rovnou kouslo. s dvddecrypterem ani jedno . s DL zkušenosti nemám
je možný že tyhle problémy už novější verze nera nemaj, nevim, já ho moc nepoužívám
Ale to vůbec nesouvisí se softwarem. Ty média a obzvláště dřív byly a ještě dnes některý jsou ke konci trochu nekvalitní, proto se filmy na konci občas sekaj. Takhle to prostě je a jediná možnost, jak s tím něco málo udělat je ta, že budeš pálit nižší rychlostí. Pochopitelně pouze u médií, která to dělají.
Podívej: http://cdrhard.com/srovnavaci_testy/med ... co4x4x.gif