Zdravim.
Mam notebook Compaq nx 9030 s W XP P a kartou Intel 82852/82855 GM/GME s vystupem S-video a starou BTV Sony KV M 2171 K s SCARTem.
Poridil jsem si kabel k propojeni a nepracuje. Pouze na cca 3 vteriny zobrazi ve 1/4 TV obrazovky cerveno-bily obraz plochy NTB a pak zmizi. Pokusil jsem nastavit normu PAL , ale bez vysledku (stejne je nejspis jen pro zvuk). Kabel byl zkousen na nove TV a funguje. Ve foru jsem nenasel reseni. Dokaze vubec stara TV prijmout signal z S-videa? Co je pripadne potrebi udelat aby vse chodilo? Diky.
Ntb Compaq nx 9030 a TV Sony KV M 2171K - nejde obraz na TV
- Otas
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
- Patton
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ntb Compaq nx 9030 a TV Sony KV M 2171K - nejde obraz na
Není nejspíš jen pro zvuk. Důležitá je videonorma PAL. Tu tam musíš dostat.Otas píše:Zdravim.
Mam notebook Compaq nx 9030 s W XP P a kartou Intel 82852/82855 GM/GME s vystupem S-video a starou BTV Sony KV M 2171 K s SCARTem.
Poridil jsem si kabel k propojeni a nepracuje. Pouze na cca 3 vteriny zobrazi ve 1/4 TV obrazovky cerveno-bily obraz plochy NTB a pak zmizi. Pokusil jsem nastavit normu PAL , ale bez vysledku (stejne je nejspis jen pro zvuk). Kabel byl zkousen na nove TV a funguje. Ve foru jsem nenasel reseni. Dokaze vubec stara TV prijmout signal z S-videa? Co je pripadne potrebi udelat aby vse chodilo? Diky.
Ten, kdo nezná svojí minulost, je odsouzen si ji zopakovat.
Kdo dává přednost bezpečí před svobodou, ten je po právu otrokem.
Diktatura je moc opírající se o násilí a neomezená žádnými zákony. V.I. Lenin
Ignore list: Dex_Holland, facility
Kdo dává přednost bezpečí před svobodou, ten je po právu otrokem.
Diktatura je moc opírající se o násilí a neomezená žádnými zákony. V.I. Lenin
Ignore list: Dex_Holland, facility
- Otas
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ntb Compaq nx 9030 a TV Sony KV M 2171K - nejde obraz na
Spatne jsem to napsal - zkousel jsem ruzne varianty PAL - D,B,G,... . Pry je vhodne ci nutne pridat do kabelu kondenzator?Patton píše:Není nejspíš jen pro zvuk. Důležitá je videonorma PAL. Tu tam musíš dostat.Otas píše:Zdravim.