obcas se mi restartuje kompl

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
jurasklenar
Nováček
Nováček

obcas se mi restartuje kompl

Příspěvek od jurasklenar »

cus! mam dotazek. obcas se mi restartuje kompl vetsinou pri hre nebo pri stahovani. mam athlona 2500+@3200+ napeti mam na 1,65v. mel bych zvednout napeti procesoru? poradte moc dekuju

//Smith: přesun
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

žádná modrá smrt?? nic?? restartovaní kompu bývá většinou zdrojem. Zkus to otestovat přes Primo, jestli je stabilní.
EfineSS
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: obcas se mi restartuje kompl

Příspěvek od EfineSS »

jurasklenar píše:cus! mam dotazek. obcas se mi restartuje kompl vetsinou pri hre nebo pri stahovani. mam athlona 2500+@3200+ napeti mam na 1,65v. mel bych zvednout napeti procesoru? poradte moc dekuju
je mozne ze to je tim ze mas nestabilni CPU, nejdrive ho zkus otestovat programem Prime95, zkus otestovat i pameti (Memtestem).
Ryzen 5 5600X, ASRock Fatal1ty B450 Gaming K4, Gigabyte Radeon RX 5700XT Gaming OC
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

nebo jestli se ti nepřehríva CPU/GPU
byp[NiNR]
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: obcas se mi restartuje kompl

Příspěvek od byp[NiNR] »

jurasklenar píše:...obcas se mi restartuje kompl vetsinou pri hre nebo pri stahovani....
Hele a děláš tam i něco jiného než hry a net? bo jestli ne tak se ti resetuje i zatížený i nezatížený. tj. asi se ti nepřehřívá, zkusil bych ten memtest a připadně prime. Jinak ti to začlo dělat teď nebo to dělalo od novoty?
-=:: bYp.[NiNR] ::=-
nějaká i5ka + SSDčko:)
jurasklenar
Nováček
Nováček

Příspěvek od jurasklenar »

prime 95 sem zkousel asi 60 minut a vsechno v pohode a memtest probehl taky uspesne. a ten program na test toho zdroje bych nasel kde? a jeste jedne zajimavost vzdycky mi pred tim cvakne v hdd ale kdyz sem ho nechal windowsem zkontrolovat tak to udelalo kontrolu konzistence a jinak nic. vsem vam dekuju za pomoc :x a jeste teplota je stabilne na 40°C a pri zatizeni max. na 46°C
AMD 2500+@3200+
EfineSS
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od EfineSS »

jurasklenar píše:prime 95 sem zkousel asi 60 minut a vsechno v pohode a memtest probehl taky uspesne. a ten program na test toho zdroje bych nasel kde? a jeste jedne zajimavost vzdycky mi pred tim cvakne v hdd ale kdyz sem ho nechal windowsem zkontrolovat tak to udelalo kontrolu konzistence a jinak nic. vsem vam dekuju za pomoc :x a jeste teplota je stabilne na 40°C a pri zatizeni max. na 46°C
Ten prime95 je doporuceny nechat bezet alespon 8 hodin.. :wink:
Ryzen 5 5600X, ASRock Fatal1ty B450 Gaming K4, Gigabyte Radeon RX 5700XT Gaming OC
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“