obcas se mi restartuje kompl
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- jurasklenar
- Nováček

obcas se mi restartuje kompl
cus! mam dotazek. obcas se mi restartuje kompl vetsinou pri hre nebo pri stahovani. mam athlona 2500+@3200+ napeti mam na 1,65v. mel bych zvednout napeti procesoru? poradte moc dekuju
//Smith: přesun
//Smith: přesun
- Recon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- EfineSS
- Středně pokročilý

-
Re: obcas se mi restartuje kompl
je mozne ze to je tim ze mas nestabilni CPU, nejdrive ho zkus otestovat programem Prime95, zkus otestovat i pameti (Memtestem).jurasklenar píše:cus! mam dotazek. obcas se mi restartuje kompl vetsinou pri hre nebo pri stahovani. mam athlona 2500+@3200+ napeti mam na 1,65v. mel bych zvednout napeti procesoru? poradte moc dekuju
Ryzen 5 5600X, ASRock Fatal1ty B450 Gaming K4, Gigabyte Radeon RX 5700XT Gaming OC
- Vivec
- Středně pokročilý

- byp[NiNR]
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: obcas se mi restartuje kompl
Hele a děláš tam i něco jiného než hry a net? bo jestli ne tak se ti resetuje i zatížený i nezatížený. tj. asi se ti nepřehřívá, zkusil bych ten memtest a připadně prime. Jinak ti to začlo dělat teď nebo to dělalo od novoty?jurasklenar píše:...obcas se mi restartuje kompl vetsinou pri hre nebo pri stahovani....
-=:: bYp.[NiNR] ::=-
nějaká i5ka + SSDčko:)
nějaká i5ka + SSDčko:)
- jurasklenar
- Nováček

prime 95 sem zkousel asi 60 minut a vsechno v pohode a memtest probehl taky uspesne. a ten program na test toho zdroje bych nasel kde? a jeste jedne zajimavost vzdycky mi pred tim cvakne v hdd ale kdyz sem ho nechal windowsem zkontrolovat tak to udelalo kontrolu konzistence a jinak nic. vsem vam dekuju za pomoc
a jeste teplota je stabilne na 40°C a pri zatizeni max. na 46°C
AMD 2500+@3200+
- EfineSS
- Středně pokročilý

-
Ten prime95 je doporuceny nechat bezet alespon 8 hodin..jurasklenar píše:prime 95 sem zkousel asi 60 minut a vsechno v pohode a memtest probehl taky uspesne. a ten program na test toho zdroje bych nasel kde? a jeste jedne zajimavost vzdycky mi pred tim cvakne v hdd ale kdyz sem ho nechal windowsem zkontrolovat tak to udelalo kontrolu konzistence a jinak nic. vsem vam dekuju za pomoca jeste teplota je stabilne na 40°C a pri zatizeni max. na 46°C
Ryzen 5 5600X, ASRock Fatal1ty B450 Gaming K4, Gigabyte Radeon RX 5700XT Gaming OC