Pískající ASUS N6600/TD 128MB AGP
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- MILHI
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Mno problém je tady vůbec někoho sehnat kdo by si nechal na komp hrábnout a když už jo tak ho má bůď moc starej takže hovno zdroj nebo moc novej a má zase PCI-E ....... ale snad zejtra už to výjde, ještě to jdu zkusit za kámošem jednoho kámoše heh ;o)) Tak uvidim, jestli to bude pískat tak to s nima pojedu pořešit osobně do prahy a budu chtít kus, kterej mi fakt otestujou přede mnou a nebude pískat, páč dvakrát to už by byl fakt pech jak.... nevimco. A když to bude ve zdroji tak holt koupim 350W Fortrona nebo 480W LC
- Meridius
- Středně pokročilý

-
- MILHI
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Meridius píše:no to jsou fakt kámošiPodle mne to na reklamaci ani nezkoušeli. Fakt se mi nezdá, že by dvě karty, co jsi dostal pískaly...to je až moc velká náhoda nebo pech.
Mno problém je že oni si všichni kupujou kompy už hotový, skoro nikdo koho znam si je neskládá sám, takže si nechtěj porušit plomby kvůli záruce mno, to zase docela chápu
- cradle
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
piskanie n6600
Aj mne to robilo, vyriesil som to tak ze som mal v doske este zapichnutu fireware kartu, ked som ju odpojil, prestalo to piskat, mozno ti pomoze ak vyberies to co mas v pci slote. 
- MILHI
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: piskanie n6600
cradle píše:Aj mne to robilo, vyriesil som to tak ze som mal v doske este zapichnutu fireware kartu, ked som ju odpojil, prestalo to piskat, mozno ti pomoze ak vyberies to co mas v pci slote.
Mno tak to je fajn heh, jenomže já mam v PCI zabodnutýho mího Sound Blastera Live! 24bit abych rozběhal 5.1 repráky. Bez ní je nemam kam zapíchnout a jely by mi jen 2.1 a to je mi na nic. Ale každopádně to zkusim, díky.
- MILHI
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- dafad
- Nováček

-
- olin74
- Nováček

-
Ahoj, mám úplně stejnej problém, ale po vyndání modemu z PCI slotu mi píská grafika pořád. Zjistil jsem, že když odpojím CD a DVD mechaniky tak si jednou pískne a ztichne, ale jakmile jednu připojim už zase píská. Zkoušel jsem 300W i 350W zdroj a dělá to samí. Prosím o rady, myslím, že tahle grafika bude s pískáním dělat problémy mnoha lidem. Dík
- vesničan
- Začátečník

tak to jo, ty si měl co vytáhnout (MILHI píše:2cradle:
Ať seš kdo seš, láskuju tě..... fakt to bylo v tom. Nerozumělo si to s modemem. Když sem ho vyndal a zapojil kabel od zdroje a ozvalo se to nádherný TICHO. To byla krááása. Díky moc. Takže je to vyřešený
Problém byl v nekompatibilitě modemu Motorola do PCI slotu s touto kartou. LOCK
- olin74
- Nováček

-
- MILHI
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- shadow
- Středně pokročilý

NJ. Asus už není ten NO 1 výrobce. Konkurence je veliká, ASUS musí tlačit výrobní náklady dolů, aby na trhu uspěl (udržel se). A to se odráží na jeho produkci. Už není tak fajnová, jako dřív.MILHI píše:Mno koukam že tahleta "feature" je v tom případě u spusty těhle karet. Tak to u mě ASUS teda dost klesl.
show must go on..
- Meridius
- Středně pokročilý

-
- vesničan
- Začátečník

TAk...
já tlumil zvuk buzeru tim, že sem ho oblepil kobercovkou nebo takovou tou látkovou páskou a ono to trochu přitichne (ale netušim, jestli se to může), mě to píská, když zapnu monitor... jinak Asus už mě zklamal po druhý. Po prvý se základní deskou , která mě nelístotně vytáčela dva tejdny než sem ji musel nechat vyměnit ... teď mám teda taky Asus desku, ale ta zatim (musim zaklepat) jde... a ta grafárna je druhej problém...
- tovr1203
- Začátečník

Mám tu samou kartu a nic mi nepíská, samo když jsem nepřipojil to přídavný napájení tak jsem si málem cvrnknul do kalhot ... docela v poho karta ....
PC: Ryzen5 1600; MSI B350 Tomahawk; 2x4GB + 2x8GB; Gigabyte GTX 1050Ti OC; Kingston 120GB SSDnow300V + Seagate 1TB + Samsung F1 500GB; LG GH20LS10 black (SATA); GMC H-60 Phoong; EVGA supernova 550 G3; Asus 28" TUF gaming V289Q
konzole: PS5
konzole: PS5
- 1111andreas
- Začátečník

-
Co sa tyka toho piskania je to v normale.Mal som MSI GF 5900XT a piskala mi na 3 roch doskach.Pisalo sa to tusim aj na fore ze je to normal.A teraz mam ASUS GF 6600TD AGP a dufal som ze uz bude ticho a nebolo.Ale zas to nieje take velmi vyrazne,zvycajne popiskava pri nacitavani loadinigov alebo pri pohybe strany v Internet Explorery.Ale je rozdiel piskavy zvuk a je rozdiel pipavy zvuk.Keby som nemal pripojene napajanie tak pipa.Tod Vse.
- Neuron_true-born
- Nováček

1111andreas píše:Co sa tyka toho piskania je to v normale.Mal som MSI GF 5900XT a piskala mi na 3 roch doskach.Pisalo sa to tusim aj na fore ze je to normal.A teraz mam ASUS GF 6600TD AGP a dufal som ze uz bude ticho a nebolo.Ale zas to nieje take velmi vyrazne,zvycajne popiskava pri nacitavani loadinigov alebo pri pohybe strany v Internet Explorery.Ale je rozdiel piskavy zvuk a je rozdiel pipavy zvuk.Keby som nemal pripojene napajanie tak pipa.Tod Vse.
zkousel nekdo zvas forum primo na asusu? nebo pripadne jestli nevydali nejaky opravny bios.
MB: ASUS A8N-E NF4Ultra Infinity+spunty do usi CPU: AMD Opteron144, Leadtek 6600TD 128MB, Philips 170B6
- mukl
- Nováček

-
piska kdyz je nezapojeny monitor na vsechny piny ...
no panove tohle uz ma s 6600 na agp taky zasebou ja sem delal nekolik pokusu a dopadl sem takto:
piskala stale i kdyz sem vyndal vse co se dalo tedy kro m garfiky a hdd odpojil sem i adsl modem pres sitovku (integrovana) problem stale pretrvaval a tak sem misto LCD yusmart 17 zapnul samsung ctr a hle problem uz neni - karta nepiska !!! S yusmartem to piskalo i kdyz sem mel kart pripojenou na stole bez pc - s crt nepiskala !!! Tak sem vazl kartu a sel do obchodu a zkusil sem jen tak kartu v ruce pripojit k jinemu lcd monitorum na aceru a lg to proste nepiska na dalsim yusmartu ano !!! tak sem patral dal a zjistil sem ze muj yusmart nema v konektoru jeden pin osazeny uz od vyrobce a ostatni vyrobci je osazeny maji ... a to je mozna jeden z dalsich problemu !!!
http://www.imgdump.net/images/s2_c86d28386b0b9.jpg
http://www.imgdump.net/images/s2_75f4d5876d169.jpg
//edit Thellwin - obrázky upraveny na odkazy
piskala stale i kdyz sem vyndal vse co se dalo tedy kro m garfiky a hdd odpojil sem i adsl modem pres sitovku (integrovana) problem stale pretrvaval a tak sem misto LCD yusmart 17 zapnul samsung ctr a hle problem uz neni - karta nepiska !!! S yusmartem to piskalo i kdyz sem mel kart pripojenou na stole bez pc - s crt nepiskala !!! Tak sem vazl kartu a sel do obchodu a zkusil sem jen tak kartu v ruce pripojit k jinemu lcd monitorum na aceru a lg to proste nepiska na dalsim yusmartu ano !!! tak sem patral dal a zjistil sem ze muj yusmart nema v konektoru jeden pin osazeny uz od vyrobce a ostatni vyrobci je osazeny maji ... a to je mozna jeden z dalsich problemu !!!
http://www.imgdump.net/images/s2_c86d28386b0b9.jpg
http://www.imgdump.net/images/s2_75f4d5876d169.jpg
//edit Thellwin - obrázky upraveny na odkazy