Problem s Geforce4 Ti4200, prosim poradte

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Patton
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patton »

No, to bych musel jedine nekomu tu kartu pujcit na pozorovani, protoze to dela nepravidelne a nekdy ne tak casto
Ty si půjč jinou kartu a vyzkoušej. nechci sýčkovat, ale tvůj "titánek" už na tomto světě být nechce.
Ten, kdo nezná svojí minulost, je odsouzen si ji zopakovat.
Kdo dává přednost bezpečí před svobodou, ten je po právu otrokem.
Diktatura je moc opírající se o násilí a neomezená žádnými zákony. V.I. Lenin
Ignore list: Dex_Holland, facility
Emulgathor
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Emulgathor »

Ja nevim, ale ja dycky kdyz mam takovyhle problemy tak zacnu odznova...respektive zformatuju systemovej disk...vsechno nahazim znova a omrknu..kydz nepomuze zkusim jiny ovladace...kdyz nepomuze otevru case vycistim vsechno od prachu zkusim vyndat a zandat gr.kartu...kdyz nepomuze zkusim podtaktovat v rivatuneru(kdybys chtel powerstrip tak ti ho muzu upnout na rapidshare, staci rict)...no a pokud vsechno selze odvazim do kramu na kontrolu...btw podle me to fakt vypada na odesli pameti takze rekni kamosovi o prachy nazpatek...
mihol
Nováček
Nováček

Příspěvek od mihol »

No, system mam na kompu par dni. a hned jak sem ho reinstnul, tak se to den na to stalo zas. Cisteny od prachu je taky vsechno. A pokud kamos nekeca, tak mu to delalo uz docela davno a pak se to srovnalo.
Ovladace sem jiny nezkousel (mam tam nejnovejsi).

Ale zkusil sem to mirne podtaktovat, tak uvidim jestli se dostavi vysledek
Emulgathor
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

mihol píše: Ovladace sem jiny nezkousel (mam tam nejnovejsi).
Noo...nejnovejsi ovladace nejsou vzdycky to nejlepsi...zvlast na starsi karty...ja mam taky GeTi 128 MB ale od Sparklu a mam ovladace momentalne 40.72 ale dobry sou prej taky 44.03 a 56.55 ...radsi se mrkni tady nekde na foru to urcite bude...jo 53.03 taky nejsou nejhorsi mam takovej pocit ale asi bych tam nedaval 6*.** ani 7*.** rady...ale ovladacema to stejne asi nebude si myslim to by nedelalo takovydle pruhy...
mihol
Nováček
Nováček

Příspěvek od mihol »

NO, uz ses 2. kdo mi to o tech ovladaci rika. Ale furt to nechapu s tema DirectX 9.0
U 2 her (worms 4, GTA san andreas) pisou, ze to chce kartu s podporou DX 9,0c (ale Ti 4200 je mezi podporovanejma, i kdyz primou podporu DX 9 nema).

Tak sem myslel, ze to che aspon ty posledni ovladace, kde je pridana aspon SW podpora DX 9.0c.

Tak sem z toho jelen.
Emulgathor
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

mihol píše: (worms 4, GTA san andreas)
Tak sem z toho jelen.
Nooo nevim jaky wormsi ale SA mi de i kdyz hodne spatne...respektive celkem slo ze zacatku ale obcas tam vypadnou textury atd. proste je to takovy nedostacujici z hlediska myho HW vybaveni...zrejme...momentalne sem rad ze mi chodej nektery hry protoze mi chvili vsechno padalo a vubec sem nevedel proc...vlastne to porad nevim ale zatim to nejspis drzi softik Anticrash po kupe/i kdyz mu moc neverim)...
Xaver0
Nováček
Nováček

Příspěvek od Xaver0 »

mne to robi nieco podobne, tiez nepravidelne, ale vacsinou priamo vo windowse. Myslel som, ze je to ovladacmi, vykusal som hadam vsetky rady, ale stale to iste. A robi to aj v linuxe, takze asi to v ovladacoch nebude. Ale spozoroval som, ze mi to robi len vtedy, ak mam lcd monitor pripojeny cez dvi, ak to dam cez analog tak to nerobi, aspon mi to nic nerobilo dlhsiu dobu. Ale analog pouzivat nechcem, vyzera to o dost horsie ako na dvi. Graficku mam MSI G4Ti4800SE, 350 W Enermax, Epox 8RDA+ dosku. Asi by som to videl u mna na chybu tej grafiky, ci uz pamate, alebo zly dvi vystup. Ak mate nejaky napad ako to vyriesit poradte. Dik
werygood
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od werygood »

default 249.8/513, skus to hodit na 250,513
mihol
Nováček
Nováček

Příspěvek od mihol »

werygood píše:default 249.8/513, skus to hodit na 250,513
No, ta grafika byla nastavena na 250/513, ale to prave padala. Ted to mam podtaktovany na 240/482 a spadlo mi to zatim jen jednou odd ty doby
Kitt2002
Nováček
Nováček

Příspěvek od Kitt2002 »

Mam podobnej problem. Karta funguje normalne tak 4 dny a pak zacne hazet graficky chyby jak v Biosu , tak i ve Winech.Potom uz do winu ani nechce najet a rezne celej komp. Stav nouze tomu pomuze, ale tim nic neotestuju a ani asi se nedostanu na net, abych stahnul nejaky utilitky na zatizeni karty.

Nejlepsi na tom je, ze to dela jen nekdy, a ze je jeste v zaruce (MSI), uz sem ji tam odvez jednou a jim fungovala normalne, a me potom taky, ale dnes po 5 dnech uz zase je KO. Ted jak na ni, abych ji moh podtaktovat, kdyz se do winu nedostanu??? Tusim, ze sou ko pameti, to je mi jasny, ale mam obavu, ze jim ji tam odvezu a karta vstane zase z mrtvych :( .

V nouzovym rezimu funguje i zobrazuje ok... Poradte....

Winxp, GForce 4 TI 4200, Athlon 2000XP atd...
Emulgathor
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Kitt2002 píše:Mam podobnej problem. Karta funguje normalne tak 4 dny a pak zacne hazet graficky chyby jak v Biosu , tak i ve Winech.Potom uz do winu ani nechce najet a rezne celej komp. Stav nouze tomu pomuze, ale tim nic neotestuju a ani asi se nedostanu na net, abych stahnul nejaky utilitky na zatizeni karty.

Nejlepsi na tom je, ze to dela jen nekdy, a ze je jeste v zaruce (MSI), uz sem ji tam odvez jednou a jim fungovala normalne, a me potom taky, ale dnes po 5 dnech uz zase je KO. Ted jak na ni, abych ji moh podtaktovat, kdyz se do winu nedostanu??? Tusim, ze sou ko pameti, to je mi jasny, ale mam obavu, ze jim ji tam odvezu a karta vstane zase z mrtvych :( .

V nouzovym rezimu funguje i zobrazuje ok... Poradte....

Winxp, GForce 4 TI 4200, Athlon 2000XP atd...
Mel sem taky tudle kartu(vlastne porad mam-v supliku u stolu) a odesli mi na ni pameti...i bez taktovani se proste "vyparili" mozna by pomohlo nejaky pomocny chlazeni pameti-naky pasivy atd. pak taky jestli mas good ovladace a jestli mas i spravny ovladace k zakl. desce...ale ja se v tomdle zas tolik jeste neorientuju, takze neber moje slova jako dogma... :)
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“