Výměna kabeláže u Logitech Z-640
Moderátor: CageJ
- Soundczeck
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Výměna kabeláže u Logitech Z-640
Ti z technicky znalejších co myslíte pomůžu si když u Logitech Z-640 vyměním standartní kabeláž ze subwooferu k satelitum za bezkyslíkatý repro káblíky? Jinak mám SB Audigy 1. Uvitám jakékoliv informace a podobně
+ samozřejmě pozlacený cinch konektory.
ASUS M2N-E, AMD Athlon 64 3200+ Orleans, Transcend 1024MB DualChannel kit, ATI Radeon X1600PRO 256MB, 2x WD250GB SATA2
- Jan Machalík
- Mírně pokročilý

Re: Výměna kabeláže u Logitech Z-640
Mno asi si pomuzes, ale ta sestava hraje sama dobre, urcite nejakou zmenu pocitis, ale prijde mi to jako zbytecnost, aj ybch do toho teda penize nevrazelSoundczeck píše:Ti z technicky znalejších co myslíte pomůžu si když u Logitech Z-640 vyměním standartní kabeláž ze subwooferu k satelitum za bezkyslíkatý repro káblíky? Jinak mám SB Audigy 1. Uvitám jakékoliv informace a podobně+ samozřejmě pozlacený cinch konektory.
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | Asus TUF Gaming B550M-Plus | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | ASRock Radeon RX 5600 XT D2 | Samsung 980 Pro Nvme 512GB | Crucial MX500 1TB SATA | Toshiba 3TB | Corsair TX750 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |
- Soundczeck
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Asi tak. Na bedničkách k PC si nepomůžeš nijak. Ty káblíky jsou natolik krátké (a proudy natolik malé), že ty originální naprosto stačí.Soundczeck píše:Asi máš pravdu, počkám si na SB X-Fi a pak koupím THX reprobedny a tam si teprve dám ty káblíkyAle diky
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou