Hyundai ImageQuest B71A - LCD 17"

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
myreg
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Hyundai ImageQuest B71A - LCD 17"

Příspěvek od myreg »

Prosil bych o posouzení tohoto LCD, zdá se mi docela slušný..
Zajímá mě celková zkušenost s ním... nebo jestli znáte něco výhodnějšího tak asi do těch 8kKc /vim, ze je tady na to spesl vlakno, ale zajima me predevsim ten Hyundai/ ..

Diky
GoodMan
Začátečník
Začátečník

Re: Hyundai ImageQuest B71A - LCD 17"

Příspěvek od GoodMan »

myreg píše:Prosil bych o posouzení tohoto LCD, zdá se mi docela slušný..
Zajímá mě celková zkušenost s ním... nebo jestli znáte něco výhodnějšího tak asi do těch 8kKc /vim, ze je tady na to spesl vlakno, ale zajima me predevsim ten Hyundai/ ..

Diky
No já mám B70A a je hodně dobrý (jak jsem již psal v jiných threadech :roll:), skvělé barvy, slušná odezva (teda papírově, ale ve hrách, filmech atd. se mi zdá ok) ... Ten co chceš ty je ještě vyšší řada, takže by měl být ještě lepší 8).
myreg
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od myreg »

No pevně v to doufám, že bude v pohodě.. jak je to s měrou podsvícení a vadnymi (sub)pixely?..
Naposledy upravil(a) myreg dne úte 6. zář 2005, 18:46, celkem upraveno 1 x.
GoodMan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GoodMan »

myreg píše:No pevně v to doufám, že bude v pohodě.. jak je to s měrou podsvícení a vadnejma (sub)pixely?..
Podsvícení je na krajích mírně vidět, ale to asi na většině LCD, tak bych v tom zase nějaké velké mínus nehledal ... Vadné pixely či subpixely se můžou oběvit i na lepších a dražších LCDčkách, jako např EIZO atd. , ale pokuď jde jen o subpixel, tak se to dá zkousnout (taky jeden mám) a časem si na něj už ani nevzpomeneš ... Jako důvod reklamace bych to neviděl.
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“