Koupil jsem ke svemu 13 GB PATA disku (rozdeleny na 2 partition), kde byl Win XP SP2, novy disk SATA Seagate 80 GB. Udelal jsem image obou partiton (C a D) a prekopiroval je na SATA. Prejmenoval jsem vytvoreny disk pochazejici z C v partition Magic na nove C a pismeno na 13 GB disku zmenil na jine. Ale system mi z toho noveho disku nenajede i kdyz odpojim ten stary.
Co mam udelat, abych proste prekopiroval obe partition na novy SATA disk a stary uplne vyradil nebo ho pozival jen na data? Image jsem delal myslim v programu Drive Image nebo neco podobneho. Diky za odpovedi...
Jak prekopirovat stary disk na novy - NEFUNGUJE bootovani
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- samantino
- Nováček

- Jeffer
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Butch
- Středně pokročilý

Ale prd. Staci v PQM zrusit a vytvorit znovu fatku, pokud nepomuze samotny format.Jeffer píše:...snad si sezen program,ktery ti zpristupni boot sektor,ale hrat si s tim je docela o hubu
Jemu jde o obnoveni zalohy systemu na jiny disk. Reinstal je predpokladam az posledni moznost kterou chce tazatel udelat.
Obnoveni zaohy na jiny disk obcas proste nejede. Neni to vetsinou vina disku, ale radice.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Thellwin
- Administrátor

- samantino
- Nováček

Tak mam novy problem: zkusil jsem na ten SATA disk na jednu partition nainstalovat kompletne novy Windows, ale po nakopirovani souboru (pak nasleduje restart a zacne instalace) se instalace espusti a spusti se vsechno znovu od zacatku. Na jiny SATA disk mi to jde, ale na ten rozdeleny ne. Mam uz tam data a tak ho nechcu cely formatovat. Muze to byt tim?
- Butch
- Středně pokročilý

Máš správně nastavenou prioritu v bootování?samantino píše:...Mam uz tam data a tak ho nechcu cely formatovat. Muze to byt tim?
Seřazené disky jak mají jít po sobě. Zkus ještě vypojit pata disky v PC. Jako poslední možnost pak disk udělej čisté fatky a znovu naformátuj.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06