S-ATA radic a ovladac

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Howkey
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

S-ATA radic a ovladac

Příspěvek od Howkey »

Jiz pres rok pouzivam S-ATA disk a nikdy jsem zadny radic neinstaloval a nemel jsem s diskem problemy jak na WIN2K tak WINXP. Jde me o to, ze ted je nahranej nejakej systemovej ovladac a zajimalo by me zda se da nahradit jinym, novejsim, vykonejsim :? V tomhle jsem trosku laik :oops:
AMD R7 9800X3D FCLK 2200Mhz + Artic Freezer III 360 | Asus ROG Strix B650E-E | 2x16GB 6000Mhz CL28 Team Group T-Create | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | SAMSUNG SSD 256GB | 27" LG ultragear 27GL83A-B | EVGA SuperNOVA 750 G2, 80+ Gold 750W | NZXT H7 flow | WIN 10 64bit

See my build online https://builds.gg/builds/open-air-build-25179
Drom
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: S-ATA radic a ovladac

Příspěvek od Drom »

Howkey píše:Jiz pres rok pouzivam S-ATA disk a nikdy jsem zadny radic neinstaloval a nemel jsem s diskem problemy jak na WIN2K tak WINXP. Jde me o to, ze ted je nahranej nejakej systemovej ovladac a zajimalo by me zda se da nahradit jinym, novejsim, vykonejsim :? V tomhle jsem trosku laik :oops:
Zjistit, co to ovlada a zkusit mrknout na stranky vyrobce, jestli k tomu neco nema, pripadne pokud mas k radici/desce CD, tak jestli neni neco tam. Win Ti asi dal nejakej svuj certifikovanej ovladac z databaze.
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“