problemy so zvukovkou na doske niekde ide inde zas nie :(
- scarinko
- Začátečník

problemy so zvukovkou na doske niekde ide inde zas nie :(
cafte
mam taky problem
kupil som z bazaru dosku MicroATX od PC CHips aj s CPU (Duron1300Mhz) a pamat som kupil novu ddr266 Adata 128MB
problem:
vsetky subory co mam na diskoch (mp3, wav, avi,...aj niektore hry) idu prehravat ale veci z internetu nejdu ide iba obraz hry (vacsina) nejde v nich zvuk alebo nie cely len jedna skladba a proste tak
chcem sa spytat cim by to mohlo byt?
drivery boli na CD k doske
please Help
mam taky problem
kupil som z bazaru dosku MicroATX od PC CHips aj s CPU (Duron1300Mhz) a pamat som kupil novu ddr266 Adata 128MB
problem:
vsetky subory co mam na diskoch (mp3, wav, avi,...aj niektore hry) idu prehravat ale veci z internetu nejdu ide iba obraz hry (vacsina) nejde v nich zvuk alebo nie cely len jedna skladba a proste tak
chcem sa spytat cim by to mohlo byt?
drivery boli na CD k doske
please Help
AMD Athlon64 3000+ VeniceBOX DFI LP UltraD nForce4 2x512MB DDR 500 ADATA Viteste Hitachi SATA 160GB Sapphire Radeon X800GT 475/980@570/1120 BOX!!! LG Supermulti 4156B Case Airbox Black
- zombux
- Odborník PCT

PCChips suxxx... co dodat. předpokládám že funguješ na integrovanou parodii na zvukovku. může bejt problém v tom že ti chybí správnej kodek (nainstaluj software GSpot, řekne ti jakej kodek potřebuješ na kterej soubor), a nebo je problém v tom že ta deska je sračka a prostě to neuchodíš
ignorelist: kremrole a dezoláti
- scarinko
- Začátečník

- zombux
- Odborník PCT

nauč se používat Google
http://www.headbands.com/gspot/download.html
PCI zvukovka... to je otázka, pomoct by měla, pokud ta deska není vyloženej šrot
PCI zvukovka... to je otázka, pomoct by měla, pokud ta deska není vyloženej šrot
- scarinko
- Začátečník

- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Do háje, jakej program ?! Vždyť jsi v tvým dotazu o žádným programu nemluvil. Ostatně, já jsem z něj vůbec nepochopil, o co ti jde...scarinko píše:ten program je šrot to vie len avi ogm a ogg a co tak mp3? alebo wav?
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
- zombux
- Odborník PCT

GSpot... nicméně používat GSpot na MP3 nebo WAV mi přijde poněkud nešťastnýmTomV píše:Do háje, jakej program ?! Vždyť jsi v tvým dotazu o žádným programu nemluvil. Ostatně, já jsem z něj vůbec nepochopil, o co ti jde...scarinko píše:ten program je šrot to vie len avi ogm a ogg a co tak mp3? alebo wav?
//TomV : Jo takhle... mně přijde nešťastným používat G-Spot na cokoliv...
//zomb - kušuj linuxáku
//Tom : WinAmp rulez.
Naposledy upravil(a) zombux dne čtv 8. zář 2005, 10:06, celkem upraveno 1 x.
- scarinko
- Začátečník

no vsade napiuse n.a.
a co s tym?
ked si mp3 pustim cez Winamp tak idu a ked ich ma pustit hra tak nejdu.
Napr. Age of empires 2 ma vsetky zvuky cez MP3 a z nich ide len jeden podmaz a vsetky ostatne nie.
a co s tym?
ked si mp3 pustim cez Winamp tak idu a ked ich ma pustit hra tak nejdu.
Napr. Age of empires 2 ma vsetky zvuky cez MP3 a z nich ide len jeden podmaz a vsetky ostatne nie.
AMD Athlon64 3000+ VeniceBOX DFI LP UltraD nForce4 2x512MB DDR 500 ADATA Viteste Hitachi SATA 160GB Sapphire Radeon X800GT 475/980@570/1120 BOX!!! LG Supermulti 4156B Case Airbox Black
- zombux
- Odborník PCT

- scarinko
- Začátečník