Konečně dávám svůj mod. Neměl sem foťák a tak to dřív nešlo. Mam to už chvíli rozdělaný, ale makal jsem a nebyl stejně čas. Je to můj druhej mod, i když ten první se moc nepoved, ale nebylo to tak špatný. Začal jsem ho dělat kvůli vodníkovi kterého jsem si pořídil. Už mě nebavil ten hluk a tak sem se rozhodl pro vodu. Začal jsem s obyč eurocasem. Case bude mít dva radiátory, jeden nahoře v case(2x 120) a druhej někde pod košem s mechanikama. Vše bude ve znamení EA Sports a Detroit Red Wings, jak již název napovídá. Barvy jsou tímto dané (Červená a bílá) Jen nevím jesli to nebude moc agresivní, no uvidíme.V bočnici normálka okno a na druhy bude znak Detroitu. Čelo budou tvořit čtyři plechy, který budou 2.5 cm před kostrou. Bude v nich displej, gravír EA sports a el. Ještě jeden gravir bude nahoře na case, někde nad zdrojem a podsvicenej ledkama červeně.
Taková je moje představa. Než nahodim fotky, tak to chvilku potrvá, navíc přes modem je to na …. . Tak za 14 dni bych měl ale mít kabel, takže pak už to bude pohoda. Se těšim co vy na to.

ještě to musim doladit a sundat folii

tenhle přijde nahoru do case a 2x120 navrch

s tímhle počítám někam pod koše mechanik,eště uvidim jak se to tam všechno napasuje
Toť zatím vše, brzy přibudou další foto[img]