PC - Notebook

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
.exe
Začátečník
Začátečník

PC - Notebook

Příspěvek od .exe »

potrebuju jednoduse sesitovat tyhle dva kompy a vubec se mi to nedari. mam kabel utp krizeny nastaveno na sitovem pripojeni protokol tcp/ip + klasicky 192.168.10.10 na druhym .11 masku 255.255.255.0 a skupina se jmenuje "doma".
kdyz dam ze stolniho pc na notas ping tak v pohode,kdyz obracene tak nic...kdyz si chci zobrazit nake slozky resp. pocitace ve skupine (V mistech v siti) tak noťas vidi pocitac,ale obracene zase nevidim noťas...a kdyz uz chci se dostat z notase na druhej komp tak napise ze nemam dostatecne opravneni tak by me zajimalo kde je problem.
jinak na zakladni desce mam dve integrovane sitovky jedna je realtek u te druhe je uvedeno NVIDIA nForce MCP Networking Adapter, Mb Epox 8rda3+, na jednom je xp home (NB) na druhem xp pro
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

Tohle mi to delalo (s tim pingem) taky a pomohla nova sitovka - coz neni moc dobry reseni :( Pokud mozno tak zkus pouzivat tu sitovku od Realteku - ta od nVidie - mi delala podobny veci co tobe. To, ze se nemuzes dostat ne disk bude asi tim, ze nemas nastaveny sdileni toho disku.
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
.exe
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od .exe »

dneska zapnu oba dva pocitace a v klidu to jelo tzn.mel jsem pristup na sdilene slozky atd. ovsem po par minutach vypadek a zase nic...mam takovej pocit jestli neni jetej kabel sice jsem si ho delal sam,ale kdyz sem ho promeroval tak vsechno se zdalo byt ok

jeste me napadlo co treba irq? ale nic to nehlasi
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“