Problémy s ATI Radeon 7000

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
rovor
Nováček
Nováček

Problémy s ATI Radeon 7000

Příspěvek od rovor »

Mám ATI Radeon 7000 64 MB a u některých her s ní mám problém. Obrazovka mi jakoby "mravenčí" jako by tisíc svislých čárek, které se pořád jemně pohybují, kmitají, snad to ničemu nevadí, ale není to občas nejpříjemnější a dělá to na různém pozadí, teda nevím jestli to ovlivňuje pozadí, ale třeba MS Train simulátoru, jak mám obluhu, tak tam to kmitá a když je pak noc tak zase ne.... Poraďte prosím
prf.KuBA
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od prf.KuBA »

Zkus základní úkony, tj. otestovat jinou verzi driverů, zkontroluj teploty jádra a pamětí...
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

Docela zajímavej problém, ani si to neumím představit :-) Chtělo by to víc informací - přesný model karty, v jakých situacích se to objevuje (jen ve 3D nebo pořád?), nějaký screenshoty, nebo fotku obrazovky (pokud to na screenshotech není vidět).
Nejlepší moderátor ve výslužbě
rovor
Nováček
Nováček

Příspěvek od rovor »

ovladače mám ty nejnovější teploty taky ok

na screenech to není vidět a nedělá to všude, pro příklad uvedu MSTS, 18 Wheels of Steel

pokud to pomůže tak to dělá u opengl i direct3d
wolf00
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wolf00 »

ja bych to videl bud na moc novy drivery pro tu atinu ktery cpou do monitoru moc hz nez to zvlada nebo ti na karte neco odchazi... jak to mas stare? skusil bych to i v jinem pc....
mb Hp 8265 B350 Sunflower a--6 8570 apu, 16 gb ram,128gb system,1tb data
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

mm, drivery určitě ne. Pokud to není vidět na screenshotech, je to už mimo jádro a zřejmě na kartě něco umírá :( Pokud je karta v záruce, reklamovat, pokud ne, doporučoval bych se začít pomalu poohlížet po nějaký náhradě.
rovor
Nováček
Nováček

Příspěvek od rovor »

jenže ta grafárna funguje na jiných pc.... Není možnost blbé kompatibility s něčím co mám v komplu? Protože na kamošově pc fakt funguje, tak že karta bude ok
Allatutti
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Allatutti »

a nedela to monitor, zkus svuj pocitac na jinym monitoru :?
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

jj... kdyby to nepomohlo, je možný, že se nesnáší třeba s deskou, že je nedostatečně chlazená, nebo že je to nějaký SW konflikt.
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“