Poraďte nejvýkonejší ovladače pro GeForce 6200 AGP
Moderátoři: morke, Walker1134
- kaimaster
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Poraďte nejvýkonejší ovladače pro GeForce 6200 AGP
Mám nainstalovaný ovladače s cejda, ale možná bych bral nějaký starší výkonější, akorát hodně verzí nemá podporu 6200.
AMD Athlon 64 X2 4400+, 2GB DDR2, NVIDIA GeForce 8600GT 256MB, 320 GB HDD, atd.....
- tnema
- Začátečník

- Shit
- Odborník PCT

- eraser007
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- tnema
- Začátečník

Tak s tím bych až tak nesouhlasil, i nové drivery ikdyž mají přívlastek nové a vyšší číslo, nemusí být vždy v konkrétních aplikacích lepší než některé staré, jukni např. na test driveru co byl kdysi zde na PCT a uvidíš sám, nový drivery byly někde dobré jinde zas propadly, a orientovat se markem že ti tam stoupne o 50 bodíku na stupnici nic neznamená, v hrách může být třeba pokles.eraser007 píše:ja by som skor poradil, stale najnovsie
Prostě se soustřeď na hry který paříš nejčastěji a tam testuj.
GB A16 i7-13620H, RTX™ 5060
- eraser007
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ciastocne suhlasim, mno takto som chodil ked som mal FX5200 a zobral kazde jedno FPS.... v doome boly neohrozene 1. ovladace 61.77, inak ziadne extra rozdiely...
co sa tyka testov, niektore verzie poznam takmer naspamat, sam som nejake testy robil a z toho mi vychadza drzat sa najnovsich, alebo najnovsich Xtreme driverov (u ATi Omegy)
co sa tyka testov, niektore verzie poznam takmer naspamat, sam som nejake testy robil a z toho mi vychadza drzat sa najnovsich, alebo najnovsich Xtreme driverov (u ATi Omegy)
NB : Asus A6Km Q-0010
HID : Logitech DFP SOUND : Logitech Z-2300, Sennheisers PX 100, Creative SB 5.1 Surround USB
HID : Logitech DFP SOUND : Logitech Z-2300, Sennheisers PX 100, Creative SB 5.1 Surround USB