nejde spustit vytvořené VCD

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
ThomasTT
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

nejde spustit vytvořené VCD

Příspěvek od ThomasTT »

V Pinacle Studiu 9 vytvořím ze své kamery VCD na CD-RW, ale nejde spustit ani V MV2, ani ve WMP. Myslím, že kodekem to nebude protože MPEG-1 je snad všudypřítomný. Dělám to poprvé tak to zkouším na RW, nevíte proč to nejede? pls hlp.
Core i5-750 na Asrock P55 Deluxe3, Kingston 2x2GB, QuadroFX 1500 256MB, Munli MuchTV, SB X-Fi Fatal1ty Pro, Seasonic 500W, HDD 120GB + 500GB + 80GB
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: nejde spustit vytvořené VCD

Příspěvek od Dzin »

ThomasTT píše:V Pinacle Studiu 9 vytvořím ze své kamery VCD na CD-RW, ale nejde spustit ani V MV2, ani ve WMP. Myslím, že kodekem to nebude protože MPEG-1 je snad všudypřítomný. Dělám to poprvé tak to zkouším na RW, nevíte proč to nejede? pls hlp.
V Pinnacle jsem delal hodne VCD a nikdy neyl problem. Nejaka chybova hlaska?Nebo co to znamená nejde spustit?
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
ThomasTT
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ThomasTT »

V MV2 mi to hází hybovou hlášku Unown Error. Teď jsem to zkoušel spustit i ve stolním playeru a vůbec to ten disk nevidí. Je to nějaké divné. Nemůže být problém v tom, že je to na RWčku, třeba kdybych to vypálil na normal CD tak by to bylo good.
Core i5-750 na Asrock P55 Deluxe3, Kingston 2x2GB, QuadroFX 1500 256MB, Munli MuchTV, SB X-Fi Fatal1ty Pro, Seasonic 500W, HDD 120GB + 500GB + 80GB
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

jake info o CD ti to ukazuje ve vypalovacim SW (napr v Neru?)
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
ThomasTT
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ThomasTT »

sorrky ale mohl bys trochu blíže specifikovat otázku? Myslíš info o CD romce nebo o čistém médiu nebo o už vypáleném VCD? a kde to info najdu, na vypalování používám Freeware DeepBurner ale to VCD dělám v Pinacle Studio 9.
apropos mám pujčený film ve VCD a je na něm o jeden adresář víc než na tom mém, jedná se o adresář CDI s velikostí asi 1.6 MB, a taky v adresáři EXT nemám žádné soubory a na tom půjčeném jsou vněm tři s celkovou velikostí asi 77 kB
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“