Win XP a notebook
Moderátor: Don
- .exe
- Začátečník
Win XP a notebook
K notebooku acer jsem dostal par cd s programy vcetne xp home a chtel bych tam nainstalovat xp Pro co mam na stolnim pc tak by me zajimalo jestli v tom neni naky problem resp. jestli nejsou treb xp pro stolni a pro notebooky jestli to bude na nem normalne slapat.
a druhy dotaz je ohledne wi-fi jak je to reseno jestli integrovane nebo jsem mel k tomu dostat tu antenku? je to acer 4101
a druhy dotaz je ohledne wi-fi jak je to reseno jestli integrovane nebo jsem mel k tomu dostat tu antenku? je to acer 4101
- Don Martinez
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
AFAIK zadny rozdil neni - kdyt mobilni i desktopove procesory jsou stejnyho zakladu. Pokud je WiFi integrovany antenka se imho nedava - je to jenom na to aby ses pripojil treba k nejakemu hotspotu v kavarne - rozhodne to neni na pripojeni k 2km vzdalenemu AP.
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
- pavel.minarik
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
integrované wifi v noteboocích nemá žádnou externí anténu, anténa je schovaná ve víku displeje, kdyby sis svůj noťas prohlídl pořádně nebo si aspoň přečetl manuál, tak bys věděl kde přesně
no a co se týče woken, tak mi není jasné, proč místo legálních XP Home OEM chceš dávat verzi prof? co v Home nemáš a potřebuješ využívat?
no a co se týče woken, tak mi není jasné, proč místo legálních XP Home OEM chceš dávat verzi prof? co v Home nemáš a potřebuješ využívat?
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
- .exe
- Začátečník
co znamena AFAIK ? jinak dikyDon Martinez píše:AFAIK zadny rozdil neni - kdyt mobilni i desktopove procesory jsou stejnyho zakladu. Pokud je WiFi integrovany antenka se imho nedava - je to jenom na to aby ses pripojil treba k nejakemu hotspotu v kavarne - rozhodne to neni na pripojeni k 2km vzdalenemu AP.
- Don Martinez
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
"As far as I know" - neco jako "pokud vim".exe píše:co znamena AFAIK ? jinak diky
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
- .exe
- Začátečník
ja ani nevim proc. vsude pouzivam xp pro tak me to proto napadlo, ikdyz vim ze ten rozdil v nich je zanedbatelny.pavel.minarik píše:integrované wifi v noteboocích nemá žádnou externí anténu, anténa je schovaná ve víku displeje, kdyby sis svůj noťas prohlídl pořádně nebo si aspoň přečetl manuál, tak bys věděl kde přesně
jinak taky diky
- totot
- Začátečník
Ak ten notebook budes pouzivat len ty, viac menej ako bezny PC..tak su ti PRO zbytocne. Rozdiely su niektorych funkciach naviac - v networkingu, managemente a pod..remote desktop. Pre normalneho uzivatela veci, ktore nepotrebuje. Je zbytocne preto kupovat dalsi WIn ... navyse ak budes potrebovat obnovit system takto to mas vsetko na OEM cd.
- pavel.minarik
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele: