Napadnutí spywaren

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
Banik
Nováček
Nováček

Napadnutí spywaren

Příspěvek od Banik »

Prosim o pomoc včera jse mi do počitače nainstaloval spyware ktery mi zablokoval spravce uloh a pořád mi naskakuje your computer is infected vim že mi to piše že mám napadený počitač alenainstaloval jsem si program BPS Spyware adware remover a ten to neumi odinstalovat mam take nod32 ten stim nic neudela a take jsem si zkusil nainstalovat Spysubtrat a stale to tam mam diky za odpoved
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

Zkus jeste MS AntiSpyware, ale rekl bych ze ani to nepujde. Tohle vypada spatne (mozna spis vir nez spyware) - docela bych to videl na obnovu Windowsu. A nebo nejakej jinej antivir pokud mozno s nejnovejsi databazi.
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
Allatutti
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Allatutti »

zkus jit do nouzoveho stavu a tam zapni nejaky antivir, nebo zkus kouknou do msconfigu jestli se nespousti nejaka nezadana operace :roll:
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php?t=4583

zkus cleaner na Popuper a nncleaner. Určitě pomohou, toto jsou standartní problémy co řešíme u nás (viry.cz) Jinak mužeš i napsat na http://www.viry.cz/forumtam ti určitě pomůžem
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

kdyz ti nejde taskmanager, tak zkus z prikazoveho radku tasklist, a treba pskill z pstools
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
Majo662
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Majo662 »

Blbost neskusaj nic s toho... nepomoze. mal som aj ja taky problem. Nainstaluj si AD AWARE SE a stiahni si HI JACKTHIS utilitu a tam rucne vyhod co ti nesedi. 100% uspesnost. Robim to uz vyse roka...
oravskyrockfest
Banik
Nováček
Nováček

podekovani

Příspěvek od Banik »

Diky všem co mi poradily ohledně spyware konečně jsem ho dostal ven ale nejde mi na iternetu nastavit domaci stranka dokonce mi to zablokovalo spravce uloh
cabman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: podekovani

Příspěvek od cabman »

Banik píše:Diky všem co mi poradily ohledně spyware konečně jsem ho dostal ven ale nejde mi na iternetu nastavit domaci stranka dokonce mi to zablokovalo spravce uloh
Tak ti tam furt něco sedí. Aktualizovaný MS AntiSpyware ti nic nehlásí?
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“