Windows XP -> Vista

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Allatutti
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Windows XP -> Vista

Příspěvek od Allatutti »

Takze jsem prave vyzkousel tenhle peknej program, ktery predela XP vzhledove na Vistu, teda alespon se to snazi :lol:

http://sweb.cz/Allatutti/Vista.JPG
k0$Ti
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od k0$Ti »

ja mam prerobene XP na Vistu asi takto
Obrázek

klik na obrazok pre zvacsenie
I'm breathing so I guess I'm still alive even if signs seem to tell me otherwise.
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

no musím říct že mne vista zklamala jak po stránce vizuální tak po stránce náročnosti na HW.

Myslím že pokud chcete změnit vzhled Xp tak je best bud StyleXP ale tam jde jen o styly nebo (což používám i já a je to lepší) aston. V podstatě si s vizuálním prostředím mužete dělat co chcete a je to skvělí.
killerTJ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od killerTJ »

Já ten Vista Inspirat Pack mám taky a je docela pěkný, hlavně nový ikonky (ten objekt bar ten jsem ale zablokoval)
NOTE ACER TM 5720G (111) C2DM T7500 4GB HD2600 512MB
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

Já teda nedám dopustit na starej dobrej Win2K like style, z těchto novejch "vychytávek" je mi mírně šoufl a koukat na to celej den, to teda ani omylem.
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

mě je to jedno já mám předělaný winy k nepoznání pořád :) jinak na vistu se těším ..až vyjde necham ji rok vylepšovat a pak ji nainstaluju taky :) určitě to bude krok vpřed ...
Lukas[CZE]
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Windows XP -> Vista

Příspěvek od Lukas[CZE] »

Allatutti píše:Takze jsem prave vyzkousel tenhle peknej program, ktery predela XP vzhledove na Vistu, teda alespon se to snazi :lol:

http://sweb.cz/Allatutti/Vista.JPG
A co třeba dát link :roll: :wink: Třeba to někdo chce také skusit a z toho co si napsal jsem moc nepochopil co tím básník chtěl říci :cry: Tedy jak se ten program menuje, kde ho můžu sehnat atd atd!!!

THX :wink:
Allatutti
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Allatutti »

Axis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Axis »

2 k0$Ti - Ako si spravil ten priehladny horny panel ? :oops:
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

no, myslim, ze si radsi pockam do pristiho roku na OS X pro Intel 8-)
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
Wiruss
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wiruss »

Dony píše:no, myslim, ze si radsi pockam do pristiho roku na OS X pro Intel 8-)
Aby se ti pokud možno co nejvíce zpomalila prace s OS? Dobrá volba Obrázek

//Dony: to se musi prave vyzkouset :wink:
LuckeR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LuckeR »

No jeden kamos uz z torentov stahuje win vista (neviem ci to sem mozem pisat ak nie tak to premazte) Ale myslim ze to vyskusam hned ako stiahne :wink: (ak sa k tomu dostanem)
Lukas[CZE]
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukas[CZE] »

LuckeR píše:No jeden kamos uz z torentov stahuje win vista (neviem ci to sem mozem pisat ak nie tak to premazte) Ale myslim ze to vyskusam hned ako stiahne :wink: (ak sa k tomu dostanem)
No nemělo by se to psát ;)

Ale asi stahuje nějakou Betu :roll:
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

Dony píše:no, myslim, ze si radsi pockam do pristiho roku na OS X pro Intel 8-)
Dam ti otazku: Robil si uz s Mac OSX? Mas s nim prakticke skusenosti, ako sa sprava pri zatazi, spusteni viacerych narocnejsich programov, ako na nom "funguje" multitasking, filmy a pod.?

Ja by som, kedze za Mackom s 1,75GB RAM a OSX 10.3.9 sedim denne 9 hodin cely tento system zakopal hlboko do zeme a zahladil po nom vsetky stopy... aby nikdy nikdo si nan nespomenul.

P.S.: ano, na pisanie wo Worde, alebo surfovanie po Internete je dobry.

//Dony: to se musi prave vyzkouset :wink:
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
Wiruss
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wiruss »

On je dobrej i na photoshop... Ale na nic k němu :-)

Jinak Bety Vist je na netu spousta a stojej za H... Vždyt první Longhorny jsem zkoušel už někdy před rokem a půl možná ještě dýl...
Paolo.n
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paolo.n »

VISTA = Viruses, Instability, Spyware, Trojans, Adware :P
Jak tak na to na vsechno koukam, asi jeste hoooodne dlouho zustanu u svejch v nLitu vyladenejch XP. A kdyz to na me prijde tak si tam nacpu nejaky Theme ala Vista a bude 8)
OS X, taky husy, sice jsem s tim nedelal tak dlouho, ale stacilo. Ma to sice Unixovy jadro, ale po napatlani tech omalovanek (kam se hrabe Mrkvosoft) je z toho totalne nepouzitelnej brak.
Intel Core 2 Duo E6750 @ 3,3 GHz, GIGABYTE X38-DQ6, 2x1GB Kingston HyperX DDR2, WD Raptor 740 ADFD, GAINWARD Bliss 8800GT Golden Sample @ 700/2000 MHz, SB Audigy2 ZS Platinum + DTT 2200, Plextor PX-130A, SAMSUNG SH-203D, NOKIA Multigraph 446 Xpro 19", Logitech MouseMan Dual Optical.
cabman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od cabman »

Paolo.n píše:VISTA = Viruses, Instability, Spyware, Trojans, Adware :P ...
Na to jsi přišel z nějaké Beta Version?
Většinou se to má tak že potrefená husa se ozve a hází okolo sebe Mrkvosofty! Takový uživatel = Viruses, Instability, Spyware, Trojans, Adware :wink: (ten vtip ze zkratek chápu, ale nepřipadá mi vtipný)

Jinak si myslím že běžný uživatel XP nemá moc důvodů upgradovat. Ale na druhou stramu to samé jsem si říkal i o 2000-XP a nakonec jsem si licenci XP pořídil. Na nových pc se bude Vista pochopitelně dodávat.
Co se týká vzhledu ... XP/Vista vzhled považuji za naprostou drobnost zpomalující počítač. Ale pro ladiče - vzhled na Vistu by mělo měnit toto http://bricomix.free.fr/packs/Pack_Vist ... at_1.1.exe (netestoval jsem)
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
Paolo.n
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paolo.n »

Neeee, to jsem videl na nejakym foru, uz ani nevim kde 8). Trochu s nadhledem. Sam jsem nemel cas ani chut instalovat nejakou betu. Nemam duvod, XPcka mam vyladeny k dokonalosti a myslim ze si s nima jeste hodne dlouho vystacim. Co si budem malovat, urcite se da ocekavat ze i Vista bude mit mouchy, a nejakou chvili potrva nez se vsechno vychyta. Fakt to chce cas.
Intel Core 2 Duo E6750 @ 3,3 GHz, GIGABYTE X38-DQ6, 2x1GB Kingston HyperX DDR2, WD Raptor 740 ADFD, GAINWARD Bliss 8800GT Golden Sample @ 700/2000 MHz, SB Audigy2 ZS Platinum + DTT 2200, Plextor PX-130A, SAMSUNG SH-203D, NOKIA Multigraph 446 Xpro 19", Logitech MouseMan Dual Optical.
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

cabman píše:Co se týká vzhledu ... XP/Vista vzhled považuji za naprostou drobnost zpomalující počítač.
Ja bych rekl ze to zase az tak nezpomaluje. Nebo vlastne tim novym vzhleedem s nahradi standartni co je v shellu. Takze je jedno jestli pouzivas standartni nebo upraveny... Jenom mozna ty pruhledne prvky a jine vychytavky maji trochu vetsi zatizeni...
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

StyleXP atd... počítač opravdu víc zatěžují, tyhle Vista/Longhorn balíčky prakticky nemaj vliv (viz výše), na druhou stranu ti co maj nahozenej "classic W2k" zase neštří zdroje tolik jak si myslí, ta služba v systému běží furt a zakazovat jí neni dobrej nápad :wink:
Naposledy upravil(a) NoTHX dne stř 14. zář 2005, 17:06, celkem upraveno 1 x.
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“