Pravidla pro zpravy v Outlooku
- termit256
- Začátečník

-
Pravidla pro zpravy v Outlooku
Nevite kde se ukladaji pravidla pro zpravy v Outlook Expresu, do jakeho souboru, klice ...? Chci si je obcas zalohovat, ci jeste lepe donutit outlone aby je ukladal na jinou partis, ale at koukam jako blazen, nic nenachazim.
- Dony
- Středně pokročilý

- termit256
- Začátečník

-
- Lukas[CZE]
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- termit256
- Začátečník

-
- Dony
- Středně pokročilý

- termit256
- Začátečník

-
Bohuzel ani zadny *.ost jsem na disku nenasel :( Nemyslel jsem, ze je to takovy problem, zkusil jsem to jen tak povrchne koumat a jediné kam outlon pri zmene pravidel sahal byl ntuser.dat.LOG, coz bych podle nazvu tipoval jako nejakou soucast registru. V registru se to vsak podle textu nikde najit neda, zkusim to jeste v hexu, ale nevim. Ten ntuser.dat.LOG jsem zkousel otevrit abych zjistil co tam outlon delal, ale je blokovany systemem a nenasel jsem odvahu ho odstrihnout ponevadz ted nutne potrebuju PC funkcni.
- Dony
- Středně pokročilý

- termit256
- Začátečník

-
maily se ukladaji do souboru *.dbx, pokud preinstaluji system, staci rict outlooku kde se tyto soubory nachazi a maily se po novem spusteni ukazou. Ja ale potrebuju zjistit kde se ukladaji "pravidla pro zpravy", tzn. napr. filtry do jake slozky se ktery mail zaradi, co se rovnou smaze... K mailum se to rozhodne neuklada - po reinstalaci win to musim vzdy zadavat znovu, mam jich hodne a je to pomerne pakec.
- Dony
- Středně pokročilý

tady mas navod http://email.about.com/cs/oetipstricks/qt/et031903.htm
Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... - termit256
- Začátečník

-
Diky, uz jsem tu vetev v registru nasel sam, ty pravidla tam jsou opravdu v hexu. Stačil zadat prevedený retezec do vyhledavani a bylo to. Kdyz uz jsme u toho, nevite nekdo jestli je regedit schopen vyexportovat urcitou vetev pri spousteni z prikazoveho radku? Chtel bych to nejak zautomatizovat, at na to nemusim porad myslet.
- Dony
- Středně pokročilý