Pravidla pro zpravy v Outlooku

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
termit256
Začátečník
Začátečník

Pravidla pro zpravy v Outlooku

Příspěvek od termit256 »

Nevite kde se ukladaji pravidla pro zpravy v Outlook Expresu, do jakeho souboru, klice ...? Chci si je obcas zalohovat, ci jeste lepe donutit outlone aby je ukladal na jinou partis, ale at koukam jako blazen, nic nenachazim.
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

Outlook to uklada lokalne do PST souboru (personal folders), u Expresu to snad bude podobny
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
termit256
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od termit256 »

Prohledal jsem cely disk a zadny *.pst jsem nenasel, bute to zjevne nekde jinde.
Lukas[CZE]
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukas[CZE] »

Musíš to naexporotvat do MS Outooku a potom přes Soubor-Import a Export - někde najdeš soubory osobních složek *.pst tak postupně takhle zazálohuješ co potřebuješ ;)
termit256
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od termit256 »

Z Expresu tohle exportovat nejde, jdou exportovat jen zpravy a adresar a ty jsem jiz donutil outlon ukladat tam kam chci ja.
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

ja to myslel ciste principielne, do pst souboru OL se ukladaji osobni slozky, v OE je to myslim soubor s priponou ost :? :idea:
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
termit256
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od termit256 »

Bohuzel ani zadny *.ost jsem na disku nenasel :( Nemyslel jsem, ze je to takovy problem, zkusil jsem to jen tak povrchne koumat a jediné kam outlon pri zmene pravidel sahal byl ntuser.dat.LOG, coz bych podle nazvu tipoval jako nejakou soucast registru. V registru se to vsak podle textu nikde najit neda, zkusim to jeste v hexu, ale nevim. Ten ntuser.dat.LOG jsem zkousel otevrit abych zjistil co tam outlon delal, ale je blokovany systemem a nenasel jsem odvahu ho odstrihnout ponevadz ted nutne potrebuju PC funkcni.
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

tak to zkusim potreti...
proste by to melo byt v souboru, do ktereho se ti ukladaji MAILY

//Presunuto z OS MS
termit256
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od termit256 »

maily se ukladaji do souboru *.dbx, pokud preinstaluji system, staci rict outlooku kde se tyto soubory nachazi a maily se po novem spusteni ukazou. Ja ale potrebuju zjistit kde se ukladaji "pravidla pro zpravy", tzn. napr. filtry do jake slozky se ktery mail zaradi, co se rovnou smaze... K mailum se to rozhodne neuklada - po reinstalaci win to musim vzdy zadavat znovu, mam jich hodne a je to pomerne pakec.
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

termit256
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od termit256 »

Diky, uz jsem tu vetev v registru nasel sam, ty pravidla tam jsou opravdu v hexu. Stačil zadat prevedený retezec do vyhledavani a bylo to. Kdyz uz jsme u toho, nevite nekdo jestli je regedit schopen vyexportovat urcitou vetev pri spousteni z prikazoveho radku? Chtel bych to nejak zautomatizovat, at na to nemusim porad myslet.
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

regedit /e <Drive:>\Folder\FileName.reg KeyName

Example: To export HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Internet Explorer, use:

regedit /e c:\zzz\reg.reg "HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Internet Explorer"
termit256
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od termit256 »

Dik moc, nevim proc to ty hovada nenapisou do napovedy. Je tam napr. ze tisk zahajis stisknutim tlacitka tisk a podobne picoviny ktere docvaknou i prumerne chytre cvicene opici, ale tohle tam nedaji. Stacila by aspon zminka ze je to mozne...
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“